![]() |
Dziennik pracy Szantu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy Szantu (/Temat-Dziennik-pracy-Szantu-138708) |
Dziennik pracy Szantu - szatanek - 28-09-2016 13:12 Witam, prowadziłem już tutaj dziennik, ale potem jakoś przestałem, teraz znów chcę zacząć go prowadzić i zarabiać przez internet. Dużo się zmieniło, od czasu kiedy ja zleciłem swą wypłatę na FireSub, jednakże myślę, że podołam zadaniom ![]() 1. Wyjazd do dziewczyny na sylwestra i ogarnięcie spraw z Gazem w aucie około 1000zł 2. Wdrożenie w życie mojego pomysłu na odpicowanie Audi, między innymi chcę kute tłoki. Razem z innymi fanaberiami, które sobie wymyśliłem, wychodzi w granicach 20kzł. Czeka mnie dużo pracy i czasu, jednak chciałbym spełnić te dwa marzenia, nie chodząc do pracy normalnej ![]() Dziennik będę aktualizował co dziennie ![]() RE: Dziennik pracy Szantu - Ascoran - 28-09-2016 13:42 Czyli sądząc po pierwszym zadaniu to jakieś multikono ![]() @[Majka] - mogę Cie prosić o sprawdzenie go? RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 28-09-2016 13:46 Tak, mam multikonto, ale to dlatego że do tamtego nie pamiętałem ani passów, ani e-maila ![]() ![]() RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 29-09-2016 18:34 Witam Dzisiaj dzień minął na czytaniu co i jak, spróbowałem zainteresować się platformą plus500 a zachęciło mnie do niej dodatkowy bonus, lecz jednak na razie idzie słabo, mam nadzieję że wig20 pójdzie w górę ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 02-10-2016 20:07 Hejka, trochę zaniedbałem ten dziennik, ale już wracam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 31-10-2016 12:55 Cześć siema Trochę czasu nie aktualizowałem mojego dziennika, w sumie nie zarobiłem jeszcze nic, a to mnie martwi, dlatego teraz kombinuję cały czas z firesub, ale słabo to wygląda ( na dole będzie skrin), promuje głównie na fb, ale chyba program fb szpieg nie tyka niestety ![]() ![]() ![]() ![]() A tak wygląda mój dzień z FB szpieg http://screenshooter.net/102244937/jngvdbc RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 08-11-2016 17:39 Siemanko cześć, trochę mnie tu nie było ![]() W czasie kiedy mnie nie było pracowałem nad grupą na fb i w sumie jest to według mnie dobra podstawa, do tego aby promować na niej swój fanpage ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 14-11-2016 18:26 Siemanko Dzisiaj dzień minął nawet fajnie, na giełdzie plus 100zł, ale się dowiedziałem, że potrzeba 450 na wypłatę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy Szantu - szatanek - 19-11-2016 23:13 Siemanko Z giełdą dałem sobie aktualnie spokój i na firesub się promuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy Szantu - MrocznyKILL - 23-11-2016 23:10 Czytając Twój dziennik życzę Ci przede wszystkim oprócz standardowego powodzenia nieco więcej wytrwałości i systematyczności ![]() |