![]() |
[Rozwiązane]Grudniowy restock, nagroda (gra). - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Grudniowy restock, nagroda (gra). (/Temat-Rozwiazane-Grudniowy-restock-nagroda-gra-1386) |
[Rozwiązane]Grudniowy restock, nagroda (gra). - Xvid034 - 02-02-2010 14:10 Witam. Dziś otrzymałem awizo. Niestety nie wiem o co chodzi listonoszowi i jest zaznaczone "innej przesyłki" oraz podpisane "Pod.. i litery jakby c, ł, o, a , k ? Jak myślicie to jest nagroda ? Czy może chodzi o to, że nagroda ale muszę zapłacić CŁO ? PODATEK ? Dopiero o 18:00 będę mógł iść a jest to gra Bakugan DS. To jest nagroda za którą mam coś zapłacić ? Otrzymał już ktoś coś podobnego związengo z grudniowym restockiem ? RE: Grudniowy restock, nagroda (gra). - MotorniczyTramwaju - 02-02-2010 14:52 Hmm gry nie mają takiej wartości, aby pobierać za nie cło czy podatek. Nie powinieneś płacić za przesyłkę. Poza tym przesyłki z Lockerz wysyłane są kurierem UPS. RE: Grudniowy restock, nagroda (gra). - Gumowy - 02-02-2010 18:09 Awizo czyli informacja że przesyłka do odebrania na poczcie ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Grudniowy restock, nagroda (gra). - Xvid034 - 02-02-2010 19:08 Hahahaahha ![]() Jak się okazało paczka jest kwadratem co unimeożliwiało umieszczenie jej w skrzynce- ot cała tajemnica xD Beż żadnych opłat !!! ![]() [Rozwiązane][Rozwiązane]Grudniowy restock, nagroda (gra). - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |