Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
ali gorąca okazja - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: ali gorąca okazja (/Temat-ali-goraca-okazja-138591)

ali gorąca okazja - vertez5 - 25-09-2016 13:30

czemu jeszcze nikt nie napisał poradnika jak mozna okradać ali przez jej luki w systemie na kupony i okazje za 1 centa dziwie sie albo nie widze tego ???

RE: ali gorąca okazja - Koja - 25-09-2016 13:39

Jaki jest sens tego tematu ? Jeśli nie ma tego magicznego sposobu, a chcesz żeby był to sam go napisz Wink

RE: ali gorąca okazja - vertez5 - 25-09-2016 13:40

nie wiedziałem w jakim temacie o tym napisac wiec pisałem tu , po prostu sie dziwie zawsze był tu poradniki a teraz to forum chyba nic o tym nie wie ze takie cebule mozna kupowac ludzie juz po 50 paczek kupili .

RE: ali gorąca okazja - Karewer - 25-09-2016 14:30

Brawo Ty Rolleyes

RE: ali gorąca okazja - adik7276 - 25-09-2016 15:22

Zazwyczaj jest tak że jak trafisz jakąś "cebule" to paczki nie są wysyłane co może wiązać się z blokadą konta przez zakładane później spory. Bo wiadomo że jak kupisz, zapłacisz i chinczyk rzekomo wyślę paczke która nie dojdzie to będziesz domagał się zwrotu kasy. Już dziewczyny były takie cwane i kupowały "cebule", aż w końcu poleciały bany za masowe zakładanie sporów. Niebawem nadejdzie dzień promocji, pare tygodni przed nim ceny skoczą sporo do góry aby na ten dzień wyprzedaży zrobić wielką, sztuczną "obniżkę" cen które w rzeczywistości będą jeszcze większe niż przed promocją. Absurd, ale ludzie się na to nabierają i zamawiają. Pojawi się wtedy również od groma ofert na zasadzie produkt za 2.01$ i do tego kupon za 2$. Czyli kupujesz ciekawe rzeczy za centa które w 99% zwyczajnie nie dojdą, a jeżeli coś dojdzie to nie będzie nic w tym zachwycającego, albo będzie to zwykły szajs. Zamówisz 100 cebul (okazji) za grosze i okaże się że nic nie doszło. Nieopłacalny interes jeżeli chodzi o przewalutowania i późniejsze zakładanie sporów nie mówiąc już o możliwej blokadzie konta na aliexpress.

RE: ali gorąca okazja - trybulski - 25-09-2016 17:01

Pomoże mi ktoś w sprawie AliExpress? Kupiłem kupon 2.01$: "Your order of US $ 2.01 or more
US $ 2.00 Off". Przyszedł mi mail, że "Your Order 78xxxxxxx24xx1 has been shipped". Jak mam teraz wykorzystać ten kod? Co krok po kroku klikać, żeby zamówić coś za 0,1?

Edit: hehe, już wiem Smile

Tak przy okazji: 150 par damskich, kolorowych bucików poszło w 8 minut Smile

ali gorąca okazja - Majka - 25-09-2016 19:07

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.