Dziennik pracy Neumena - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy Neumena (/Temat-Dziennik-pracy-Neumena-138502) |
Dziennik pracy Neumena - Neuuu - 22-09-2016 22:49 Witajcie! hej ho i hejże hej! Właśnie teraz zobaczyłem, że założyłem tutaj konto dwa lata temu i olałem sprawę. Od ponad miesiąca zaglądam tu regularnie bo chciałem zarabiać dodatkowe pieniądze w internecie a nawet aby stało się jednym z głownych źródeł dochodu. Obecnie wrociłem do domu rodzinnego bo trochę mnie nie było więc darmowe lokum daje więcej szans Coś o swoim doświadczeniu w zarabianiu - liznąłęm trochę allegro, pare nieudanych akcji sprowadzania zegarków z chin, trochę klikania w reklamy, ankiety ale w nic tak naprawdę mocniej się nie zaangażowałem. Po ostatnich zmianach w życiu postanowiłem sobie systematycznie prowadzić bloga związanego z rozwojem osobistym (do którego kilka razy się przymierzałem), ale też zarabiać na innych działaniach. Co zamierzam robić? - Skorzystałem z kursu użytkownika mysc i będę działał w temacie skracania. - Prowadzenie bloga (min. 1 wpis tygodniowo + ulepszanie na bieżąco) - Clixsense i programy tego typu. Jaki jest mój cel? Hmmm... spodobała mi się książka "laptopowy milioner" ale tak na poważnie to szukam też pasji w tym co robię. Jeśli chodzi o zarobki jakie bym chciał osiągnąć to powiedzmy, że 200 zł w następne 30 dni. Cel może mały ale mierzalny i na początek na pewno wystarczy. Hajsy Clixsense 2.15,80 $ Neobux 0.06,7 $ Mypay 0,96 zł Jest jeszcze recyclix ale tego nie liczę bo nie będę w nim raczej nic robił Pójdę na łatwizne i podciągnę te pieniądze z buxów już pod ten cel bo prawdę mówiąc mógłbym zarobić tyle dzisiaj bez problemu. Poza tym dołącze jeszcze oczywiście skracanie, jeśli tylko przerobię już ten poradnik Dzisiejsza praca : - Wpis na blogu - Pierwszych kilka kroków z poradnika Wpisy będę umieszczał codziennie, kufa ręcę mi się trzęsą jak to pisze ale raczej nie należę do systematycznych. Okej to żeby nie było jak nie dam wpisu tutaj w temacie to hmmm podrzućcie pomysł co mam zrobić za karę (tylko takie realne co nie ) Dzień 1 To ołrajt cel na najbliższe 30 dni to 200zł Czyli jest jakieś 7zł/200zł (nie wiem czy dobrze liczę) No nic miłego wieczorka życzę i mam nadzieję do jutra RE: Dziennik pracy Neumena - Captain - 23-09-2016 07:14 Powodzenia RE: Dziennik pracy Neumena - mikuss - 23-09-2016 08:05 Również życzę powodzenia! RE: Dziennik pracy Neumena - jigorex - 23-09-2016 17:42 Powodzenia RE: Dziennik pracy Neumena - adul1948 - 23-09-2016 19:02 Także życzę powodzenia RE: Dziennik pracy Neumena - Neuuu - 23-09-2016 21:56 Dzień 2 Dzisiaj zrobiłem dalszą część poradnika (wolno mi to idzie) Rozmawiałem z kolegą nad sposobami zarobku w necie i poza nim (zobaczymy co nam się uda wymyślić) Wyklikałem troche reklam, zrobiłem 4 jobsy po 0,82 centa (których mi chyba nie zaliczyło na neobuxie, ale są jako wykonane w cloudzie) Zalozylem konto w 24hour income wpłata 10$ W dalszych wyliczeniach przyjmuję kurs dolara na 3,5 zł Podsumowanie : Clixsense $2.21,10 Mypay.pl $1,04zł (jeszcze nie naliczyło wszystkich zadań) neobux $0.14,7 my24hourincome 2 adpacki za 5$ zarobki $0.1312 Łącznie 9,72 / 200zł Jakieś porady jak zwiększyć te zarobki? Bo dzisiaj lipaaa RE: Dziennik pracy Neumena - Neuuu - 24-09-2016 19:36 Dzień 3 Hej hej Dzisiaj zrobiłem 1 konto na fb i liczba znajomych rośnie wyklikałem co było do wyklikania hmm w sumie to tak sobie myślę, żeby jeszcze sprzedać wszystko co mogę ze swoich rzeczy na allegro i olx. Wrzuciłem pare linków z sub sms ale mało wyświetleń i zero leadów - jakieś podpowiedzi? Liczę bardzo na Waszą pomoc Podsumowanie: neobux - $0.17 clixsense - $2.28 mypay.pl - 1,04 zł 24hour 2x5$ zarobki - $0.4521 Łącznie 11,19zł /200zł W tym tempie to do 200 zł dojdę za jakies 100 dni ;O codziennie szukam nowych opcji zarobku no i liczyłbym na jakąś małą pomoc oczywiście się odwdzięczę. Pozdrawiam i lecimy dalej! RE: Dziennik pracy Neumena - Neuuu - 25-09-2016 21:46 Dzień 4 Dzisiaj nie zająłem się tematem zarabiania w necie wyklikałem tylko reklamy z 24h. Ale to był dobry dzień pozdrawiam Podsumowanie: neobux - $0.17 clixsense - $2.29 mypay.pl - 1,17 zł 24hour 2x5$ zarobki - $0.8312 Łącznie 12,69zł /200zł RE: Dziennik pracy Neumena - Neuuu - 27-09-2016 18:25 Dzień 5,6 Dużo czytałem i dowiadywałem się na temat zarabiania w necie. Trochę sobie odpuściłem ale w przeciagu tygodnia wchodzę do gry. Będę rozwijał pole działania jakie dają różne sposoby, aż dojdę do tego czym chcę się zająć, bo możliwości jest cała masa. Jestem totalnie zielony i zaczyna mi się to wszystko rozjaśniać OK. Standardowo podsumowanie neobux - $0.19 clixsense - $3.72 24hour 2x5$ zarobki - $1.48 recyclix 20 euro +wpłata 100zł Łącznie 18,87zł /200zł Pozdrawiam RE: Dziennik pracy Neumena - adul1948 - 27-09-2016 20:16 recyclix dobra sprawa polecam takze futureadpro i mxrevshare |