SPRZEDAM Poradnik SHARECASH ! 8 $ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SPRZEDAM Poradnik SHARECASH ! 8 $ (/Temat-SPRZEDAM-Poradnik-SHARECASH-8-13849) Strony: 1 2 |
SPRZEDAM Poradnik SHARECASH ! 8 $ - FreebieJ - 20-09-2010 17:33 Witam!, Chciałbym zaoferować wam poradniki w których znajdziecie moje sposoby na zarobek na bardzo popularnej stronie jaką jest ShareCash. Dzięki temu poradnikowi w zaledwie 5 miesięcy zarobiłem nieco ponad 2500 $ ! Chce was zapoznać z wszystkimi tajnikami jakie można wykorzystać by zarabiać dobre pieniądze. W poradniku znajdziecie:
- serwisy pomagające wam w zarabianiu - porada na temat plików, gdzie i jakie dodawać oraz jak zachęcić do ich pobrania - opis metody youtube ( rozszerzona wersja ) - Opis dodatkowych programów pomagających w uploadowaniu i zarabianiu - Programy potrzebne by nasze pliki zostały polubione przez innych użytkowników - ... i wiele więcej ! Płatność: Paypal e-mail: [email protected] oraz PM ! AKTUALNIE DOSTĘPNYCH JEST 5 sztuk PORADNIKÓW[/b] CENA : 8 $ RE: SPRZEDAM Poradnik SHARECASH ! 8 $ - InTeR - 20-09-2010 17:38 Już zarobiłeś 2500$ i sprzedajesz swoje porady za 8$ weź mnie nie wkur*iaj i wyjdź RE: SPRZEDAM Poradnik SHARECASH ! 8 $ - FreebieJ - 20-09-2010 17:47 Tak sprzedaje swoje porady za 8$ gdyż za zarabianie za granicą musze płacić duże opłaty celne, rozliczać się z urzędem skarbowym i wiele więcej papierkowej roboty, a sprzedając takie poradniki pomagam wam. Nie skorzystacie, wasza wina... RE: SPRZEDAM Poradnik SHARECASH ! 8 $ - Zampal - 20-09-2010 18:03 Może jakiś screeny ? NABQ ? RE: SPRZEDAM Poradnik SHARECASH ! 8 $ - FreebieJ - 20-09-2010 18:24 RE: SPRZEDAM Poradnik SHARECASH ! 8 $ - Zampal - 20-09-2010 18:39 Przecież ty nie jesteś tymcio !! Przestrzegam przed kupnem poradnika !! RE: SPRZEDAM Poradnik SHARECASH ! 8 $ - Admin - 20-09-2010 18:48 (20-09-2010 17:47)FreebieJ napisał(a): Tak sprzedaje swoje porady za 8$ gdyż za zarabianie za granicą musze płacić duże opłaty celne, rozliczać się z urzędem skarbowym i wiele więcej papierkowej roboty, a sprzedając takie poradniki pomagam wam. Nie skorzystacie, wasza wina... wina ? jak coś to "strata a na powaznie skoro zarabiasz takie kwoty to chyba masz z czgego opłacić UŚ. PS. napisales że Nam pomagasz- wcale nie, po prostu probujesz na Nas zarobic RE: SPRZEDAM Poradnik SHARECASH ! 8 $ - FreebieJ - 20-09-2010 18:54 Pomagam wam a zarazem zarabiam, w poradniku macie także jeden program pomagający w youtubie. Mam z czego opłacać ale jest z tym tyle roboty, że aż się odechciewa... RE: SPRZEDAM Poradnik SHARECASH ! 8 $ - Polak123 - 20-09-2010 20:13 Ta program darmowy to ja sam sobie go mogę pobrać z neta. Idź do piaskownicy sprzedawać piasek dzieciom, może kupią. RE: SPRZEDAM Poradnik SHARECASH ! 8 $ - Yanke$ - 21-09-2010 05:35 O ludzie każdy wrzuca do poradnika YouTool free edition i jest pro kozak, bo wrzucił program do botowania. Ogarnijcie ;D |