![]() |
Dziennik pracy - szymong95 - programy partnerskie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy - szymong95 - programy partnerskie (/Temat-Dziennik-pracy-szymong95-programy-partnerskie-138468) Strony: 1 2 |
Dziennik pracy - szymong95 - programy partnerskie - szymong95 - 22-09-2016 14:59 Witam. Mam na imię Szymon i mam 21 lat. Zarabianiem w internecie interesuję się od kilku lat. Zaczynałem od tego, co większość, czyli klikania reklam - buxy, poprzez suby, wszelkiego rodzaju strony z nagrodami i bukmacherke (czasem dalej coś postawie ![]() Założyłem ten dziennik, aby pokazać efekty pracy w sieci oraz prowadzić statystyki działań, przez co będę miał wszystko w jednym miejscu. ![]() Moja praca opiera się głównie na programach partnerskich, ale nie tylko. Będę pokazywał także gdzie inwestuję pieniądze oraz jakie mam zyski ze sprzedaży. Jeśli chodzi o strategie, to zarobione pieniądze inwestuje, aby stworzyć kilka źródeł dochodu. ![]() Jako, że jeszcze mamy wrzesień, to wkleję dotychczasowe zarobki z tego miesiąca. Nie będę opisywał na czym polegają programy, ponieważ jest wiele o tym tematów na forum. A jak ktoś będzie zainteresowany szczegółami/strategiami mojego działania, to informacji udzielę na priv. ![]() Pierwszy program to Recyclix, którym zająłem się 11.09. Opieram go na polecaniu-zbudowaniu zespołu (4 poziomy poleconych) i inwestowaniu (zwrot 14% co 5 tyg.) Efekt z samego polecania: ![]() Można jeszcze doliczyć 20 Euro na start ![]() Drugi program to Mxrevshare. Tutaj nie inwestowałem swoich pieniędzy. Docelowo traktuję ten program jako miejsce do wrzucania zysków z innych źródeł. Wstawię jednak wynik jaki mam na dzień dzisiejszy, aby można było porównać w przyszłości. ![]() Trzeci to Comperialead, w którym skupiam się na promowaniu produktów bankowych. Przede wszystkim szybkie zyski ze sprzedaży, które można zainwestować w inne źródło. ![]() Tak jak napisałem wcześniej, dziennik prowadzę od dzisiaj (miesiąc wrzesień), więc nie będę pokazywał wcześniejszych efektów. Na pewno źródła będą się zmieniać, bo nie ma się co trzymać jednych tematów. ![]() Podsumowanie września: Recyclix: 172,83 Euro Mxrevshare: 22 adpacki/5$ Comperialead: 452 zł RE: Dziennik pracy - szymong95 - programy partnerskie - nitram - 22-09-2016 15:43 Widać promocja PKO w comperii dała trochę zarobić będę obserwować i powodzenia życzę ![]() RE: Dziennik pracy - szymong95 - programy partnerskie - szymong95 - 22-09-2016 19:43 (22-09-2016 15:43)nitram napisał(a): Widać promocja PKO w comperii dała trochę zarobić będę obserwować i powodzenia życzę Dzięki ! ![]() Jeśli chodzi o konto PKO, to na pewno dużo osób skorzystało, bo niestety ta promocja przedwcześnie się skończyła - limit kont został wyczerpany. RE: Dziennik pracy - szymong95 - programy partnerskie - szymong95 - 01-10-2016 20:48 Krótkie podsumowanie września, a właściwie jego połowy: Recyclix: 229,90 Euro + 20 Euro bonusu (kurs: 4,44) ![]() Jeśli chodzi o Recyclix, to na dzień dzisiejszy pracuje na mnie 143 Euro (w śmieciach - zwrot 14% co 5 tyg.). Czekam na akceptacje części zysków z poleconych, więc ta liczba wzrośnie w ciągu kilku dni. Mxrevshare: 25 adpacki/5$ Comperialead: 452 zł Fast50club: 100 zł Łączny zysk: 1660 zł RE: Dziennik pracy - szymong95 - programy partnerskie - szymong95 - 20-12-2016 12:16 Dawno nic nie pisałem, ale to nie znaczy, że nic nie robiłem. ![]() Praca i osiągnięte wyniki w grudniu poniżej. Recyclix - rozwinąłem konto przez ostatnie 3 miesiące do poziomu, który w miarę mnie satysfakcjonuje. Na dzień dzisiejszy jest to prawie 9000 kg śmieci, czyli aktualnie na koncie pracuje 1800 Euro. Z tego jest 14% zwrotu co miesiąc. Bardzo ciekawa opcja, do tego stabilna i wypłacalna firma. ![]() Wypłaty z grudnia: ![]() ![]() Comperialead - tutaj dalej w formie dodatkowej, czyli jak wpadnie jakaś okazja, to ją komuś polecę. Na razie w grudniu jedna kampania wykorzystana. ![]() MX.World - nie robię tam nic, ponieważ trochę sprawa się skomplikowała i program ma wewnętrzne problemy. Na dzień dzisiejszy mam 36 paczek i coś tam odłożone do wypłaty. OLX - wykorzystałem kilka promocji i gratisów, z czego wpadło 250 zł. ![]() ZFShare - nowy program, którym zainteresowałem się w zeszłym tyg. Sprawdziłem informacje o programie, zakupiłem 8 paczek na próbę i jestem bardzo zadowolony. Naliczenia dochodzą do ponad 3 % dziennie i są co godzinę. Na dzień dzisiejszy jest 7800 użytkowników i coraz więcej ich dochodzi. Zaczynam teraz pomału polecać i rozwijać go od strony marketingowej, bo według mnie warto wykorzystać moment. ![]() ![]() Podsumowanie 20 dni grudnia: Recyclix: 207 Euro - ok. 885 zł Comperialead: 120 zł MX.World: 36 paczek OLX: 250 zł ZFShare: 8 paczek Łącznie wypłacono: 1255 zł RE: Dziennik pracy - szymong95 - programy partnerskie - jola8000 - 20-12-2016 14:14 Życzę powodzenia i wysokich zarobków ![]() RE: Dziennik pracy - szymong95 - programy partnerskie - MrocznyKILL - 20-12-2016 19:00 Witaj Szymon życzę Ci powodzenia i wysokich zarobków ![]() RE: Dziennik pracy - szymong95 - programy partnerskie - webePartners - 22-12-2016 13:12 Szymong95 a myślałeś o rejestracji w sieci afiliacyjnej? Zapraszamy serdecznie do nas : http://webepartners.pl/wydawca I do sprawdzenia oferty z programami partnerskimi: http://webepartners.pl/programy-partnerskie Pozdrawiamy! ![]() RE: Dziennik pracy - szymong95 - programy partnerskie - szymong95 - 22-12-2016 15:53 Dziękuję Wszystkim za miłe słowa. ![]() @webePartners Przyjrzę się projektowi ![]() Kilka informacji, odnośnie programów, którymi się zajmuję. Kolejna wypłata w Recyclix - 87.63 Euro ![]() ![]() ZfShare - pierwszy zarobek z poleconych - 7.50$ i +3 paczki. Dodałem jeszcze jeden program do dywersyfikacji, a mianowicie TheAdsTeam. Na razie zakupiłem 12 paczek po 10$. Naliczenia wahają się koło 2 % dziennie. ![]() _____________________________________________________________________ Podsumowanie - 22 grudnia: Recyclix: 295 Euro - ok. 1260 zł Comperialead: 120 zł MX.World: 36 paczek OLX: 250 zł ZFShare: 11 paczek TAT: 12 paczek Łącznie wypłacono: 1630 zł RE: Dziennik pracy - szymong95 - programy partnerskie - szymong95 - 01-01-2017 18:01 Grudzień dobiegł końca, więc czas na krótkie podsumowanie. ![]() Recyclix - tutaj jeszcze jedna wypłata 30.12, na kwotę 46.48 Euro. ![]() Comperialead - dodatkowo, do tego co zarobiłem w tym miesiącu wpadło niecałe 34 zł z poleconych. ![]() ZfShare - ilość paczek powiększyłem do 21 ![]() TAT - już 20 paczek po 10$ Textbookers - w okresie świątecznym zainteresowałem się tą stroną. Napisałem już trochę tekstów. Na razie same precle i doszedłem do najwyższej średniej, dzięki czemu mam stawkę 1,30 zł/1000 słów. Bardziej to traktuję jako formę nauki pisania, ale dzięki temu również wpadnie trochę groszy. Na razie zarobiłem 40 zł. ![]() Teraz wchodzimy w nowy rok z większym zaangażowaniem, aby wyniki szły do przodu ! ![]() Szczęśliwego nowego roku ! _____________________________________________________________________ Podsumowanie miesiąca: Recyclix: 341.50 Euro - ok. 1460 zł Comperialead: 154 zł MX.World: 36 paczek OLX: 250 zł Textbookers: 40 zł ZFShare: 21 paczek TAT: 20 paczek Łącznie wypłacono: 1904 zł |