Obowiązkowa weryfikacja konta uTrader - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Obowiązkowa weryfikacja konta uTrader (/Temat-Obowiazkowa-weryfikacja-konta-uTrader-138451) |
Obowiązkowa weryfikacja konta uTrader - minek123 - 22-09-2016 09:53 Siema, dostałem dzisiaj maila od [email protected] treści takiej że muszę im przesłać skan karty kredytowej, dowodu i np wyciągu z banku. Też przechodziliście przez ten proces? Dziwi mnie to że mozna najpierw normalnie otworzyć konto i grać na nim a dopiero później o to piszą. RE: Obowiązkowa weryfikacja konta uTrader - radek0389 - 22-09-2016 10:00 Większość (wszyscy?) brokerzy ob czy forexa weryfikuja tożsamość poprzez skany dokumentów, plus ewentualnie rozmowę telefoniczna. Standardowa procedura. RE: Obowiązkowa weryfikacja konta uTrader - minek123 - 22-09-2016 10:13 No właśnie w mforexie to musiałem podpisywać dokumenty ale myślałem może że na opcjach nie trzeba nic robić po po rejestracji juz mogłem działać. RE: Obowiązkowa weryfikacja konta uTrader - MaLiN - 22-09-2016 10:45 Głównie chodzi o zapobieganie oszustwom. Często jest tak, że dopiero przy wypłacie pieniędzy od brokera, wymaga on potwierdzenia swojej tożsamości, wysyłając mu skany rachunków/dowodu itp. Brokerzy mają pewne restrykcje od regulatorów, których muszą się trzymać - inaczej by dostali dość dużą karę finansową. Obowiązkowa weryfikacja konta uTrader - Artinesse - 01-03-2018 16:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |