Wordpress Adsense wtyczka clickfraud - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wordpress Adsense wtyczka clickfraud (/Temat-Wordpress-Adsense-wtyczka-clickfraud-138439) |
Wordpress Adsense wtyczka clickfraud - terrorpl - 21-09-2016 20:24 Witam. Zarabiam na Adsense i czytałem post Miedzianego jak proponuje ktoś zainstalowanie wtyczki ClickFraud. Chciałbym spytać się czy potrzebna jest wersja premium i jak dokładnie to skonfigurować. Dodałem do wersji free, która jest chyba o wiele bardziej skomplikowana kody do zakładki w wtyczce adsense code ads1 i ads 2 bo mam tylko dwa różne rozmiary reklam. Jak to skonfigurować dalej i działa to tak ze pokazuje z jakiego ip kliknęli w daną reklamę tak ? Co robię wybierając ilość na głównej stronie wtyczki od 1 do 10 a standardowo jest 3 ? Czy warto kupić wersje premium i jest ona łatwiejsza w obsłudze ? Proszę bardzo o pomoc Pozdrawiam Przemek Wordpress Adsense wtyczka clickfraud - Hybrid1990 - 27-02-2021 17:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |