Hosting z home.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Hosting z home.pl (/Temat-Hosting-z-home-pl-138413) Strony: 1 2 |
Hosting z home.pl - pshemek1 - 21-09-2016 09:07 Witam. Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda hosting z home.pl pod działalność sub sms, PPA itp? Nie czepiają się? Dostałem dziś taką ofertę i się nad nią zastanawiam. . Business Cloud Starter : - pojemność konta - 50 GB podzielne pomiędzy serwis WWW oraz pocztę; - roczny pakiet transferu - bez limitu; - bazy danych MySQL - 25; - OX App Suite; - aplikacje w pakiecie - Joomla, Wordpress, Gallery i inne; - nielimitowana ilość skrzynek i rozmiar załączników; - obsługa PHP4/5, Perl, Python; - nielimitowana ilość kont na serwerze FTP; - backup – kopia zapasowa do 3 dni wstecz; - backup zarządzany – dostęp przez FTP; - statystyki oglądalności serwisu; - tworzenie przyjaznych odnośników; - multipoczta; - bonusy w pakiecie: kupon FreshMail – 100 zł,Brand24, Fotolia. Hosting w powyższej specyfikacji dostanę za 7zł z hakiem za rok, jest sens? RE: Hosting z home.pl - rousen - 21-09-2016 09:34 Poczytaj o przedłużaniu i odnowianiu hostingu i domen w home.pl jakie się wysokie koszty RE: Hosting z home.pl - pshemek1 - 21-09-2016 09:46 Dostałem info że przedłużenie 300zł netto na rok za hosting oraz 99zł netto za domenę. Zawsze mogę za rok przenieść hosting w inne miejsce tylko zastanawiam się nad ich podejściem do Sub-Sms RE: Hosting z home.pl - CoreVPS.pl - 21-09-2016 14:40 Przeczytaj regulamin czy na pewno możesz przenieść domenę bez opłacenia kolejnego roku (kiedyś home miało taki zapis w regulaminie) RE: Hosting z home.pl - Ascoran - 21-09-2016 20:38 Wydaj parę złoty więcej za pierwszy rok i załóż domenę i hosting tam gdzie mają najtańsze przedłużenia - po co sobie utrudniać potem z przenoszeniem wszystkiego po roku? Home.pl na ceny z kosmosu - nie warto. RE: Hosting z home.pl - PanCaro - 21-09-2016 22:36 Nie warto na home... ani nazwa.pl ani 1and1 ani ovh. Jak już to hekko, linuxpl Co do home to na początku płacisz kilka złotych a potem 300-600 zł (teraz u 2 klientów widziałem faktury po 600 zł za hosting....) ja im przenoszę całe serwisy do HEKKO i płacą 49 zł na rok.... RE: Hosting z home.pl - pshemek1 - 22-09-2016 08:29 Dzięki za informacje. Jeżeli chodzi o domenę to i tak nie przetrwa roku, a hosting już u nich wykupiłem. Zobaczymy co będzie za rok czy zostanę u nich czy przeniosę pliki z ftp w inne miejsce. RE: Hosting z home.pl - HardCoreSex - 03-12-2016 19:56 Ja nie pomyślałem i teraz mam do zapłacenia za sam hosting: Także pozdrawiam, nazwa.pl - pier***cie się. RE: Hosting z home.pl - szymon1051 - 03-12-2016 21:26 (21-09-2016 22:36)PanCaro napisał(a): Nie warto na home... ani nazwa.pl ani 1and1 ani ovh. ovh jest drogo? Ja mam na hekko i jest ok. Domenę na aftermarket masz za 15 zł domenę .pl a potem za 60 zł, .com za 35 rejestracja i za 35 odnowienie. Przy hurcie cena spada https://www.aftermarket.pl/pricelist.php#1 . Nie wiem jak na home ale np na hekko masz skarbonek i reflink i jak ktoś coś kupi z niego to dostajesz kase z której możesz opłacić swoje serwery . RE: Hosting z home.pl - rachman - 05-12-2016 21:19 PL stoją po ok. 12 zł a odnowienia ok. 50 zł. Na ovh pewnie chodzi nie tyle o ceny co problemy. Nie wiem bo nie mam u nich konta ale co jakiś czas można spotkać teksty ze coś się dzieje. Nie wiem na ile to wiarygodne. |