PayPal błędny adres - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PayPal błędny adres (/Temat-PayPal-bledny-adres-138356) |
PayPal błędny adres - adamsonm - 20-09-2016 00:42 Witajcie, przypadkowo podałem pewnej osobie adres e-mail który nie miałem przypisany do konta PP. Kasa została wysłana. Da radę jakoś otrzymać te pieniądze czy zostały zwrócone na konto nadawcy? Na maila żadnej wiadomości od PP nie dostałem, że ktoś mi kasę przysłał. Jak teraz dodam ten adres to wpłata zostanie zaksięgowana? RE: PayPal błędny adres - krutek90 - 20-09-2016 01:15 @[adamsonm] Jeżeli taki adres nie istnieje w systemie PayPal, to przelew można anulować. Proszę spróbować w "Szczegóły transakcji", tam powinna być informacja. Niestety nawet gdy teraz dodasz email, kasa nie trafi do Ciebie, ponieważ system już nadał jej odpowiedni rekord. Mam nadzieję, że pomogłem. RE: PayPal błędny adres - adamsonm - 20-09-2016 01:26 ok, poszperałem i jednak pod ten adres miałem konto założone X lat temu, bodajże na brata bo do czegoś potrzebował, natomiast nie pamiętam hasła. Miał ktoś problem z przywróceniem hasła na pocztę o2? Mam jakieś maile na tym koncie o zmianach regulaminu, ale maila od przywrócenia hasła brak. Sprawdziłem na moim koncie które również mam założone z maila "o2" i również nie przychodzi (mimo, że konto zweryfikowane, w pełni aktywne z środkami na koncie). Da radę to jakoś obejść, bo numer telefonu już dawno nieaktywny. RE: PayPal błędny adres - krutek90 - 20-09-2016 01:27 Musisz cierpliwie czekać, odnośniki do resetowania hasła przychodzą na O2 z opóźnieniem. Pozdrawiam RE: PayPal błędny adres - adamsonm - 20-09-2016 01:34 ok, w takim razie czekam, dzięki za informacje. Temat do zamknięcia PayPal błędny adres - Majka - 20-09-2016 07:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |