![]() |
Dziennik nowego programu EmpireAdvesrisement - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik nowego programu EmpireAdvesrisement (/Temat-Dziennik-nowego-programu-EmpireAdvesrisement-138324) |
Dziennik nowego programu EmpireAdvesrisement - Karolo - 19-09-2016 12:10 Siemanko, 3 wrzesnia ruszył nowy programik. Jako że Posiadam paczki w Mxrevshare postanowiłem pomału wyprowadzac pieniazki z Mx i znaleść nowy świezy temat ![]() Plan wyglada nastepująco, fajnie ze na najniższe paczki nie ma reinwestycji, takze można szybko i fajnie zarobić ![]() ![]() Naliczenia: 2% + multiplery w zależności od ilości posiadanych paczek ![]() Dowód depozytu ![]() Myślę ze program fajnie da zarobić, prowizja od wpłat 0 % jest naprawde zachęcająca, nic na tym nie tracimy, narazie poszło 105 usd, jednak planuje zwiększyć kapitał, dodatkowo mam reffback takze szykuje sie naprawde fajny program ![]() Serdecznie zapraszam do śledzenia dziennika, zainteresowania się programem oraz rejstracji ![]() A tu od razu otrzymałem Reffback który powędrował do programu z powrotem ![]() ![]() RE: Dziennik nowego programu EmpireAdvesrisement - Karolo - 20-09-2016 10:55 Mineło 24h od wpłacenia depozytu, naliczenia wychodzą ponad 2%, wczoraj admin umieścił video na którym pokazuje stan procesorów i omawia google adsense i forex. No cóż, wydaje się ze szykuje sie nam długoterminowy hyip. Generalna zasada jest taka że inwestujemy tylko tyle ile możemy stracic. Niewątpliwym plusem w tym programie jest to że na paczki za 5usd nie ma reinwestycji, więc mozna szybko wycofać się z programu ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=VkSLZyUxAbo&feature=youtu.be Każdy członek również otrzyma strone promującą wyglądającą tak https://empireadvertisement.com/lp/pl.html?u=3905 RE: Dziennik nowego programu EmpireAdvesrisement - Wizygran - 20-09-2016 14:24 Nie ma reinwestycji tzn.? Można w każdej chwili wycofać to 5$ czy jak mam to rozumieć? RE: Dziennik nowego programu EmpireAdvesrisement - Karolo - 20-09-2016 17:23 Chodzi o to ze masz 2procent naliczenia ktore odklada sie na ad balance i jest dostepne do wyplaty. W przypadku repurchare naliczenia rozkladaja sie na dwa konta i wyplaty pieniedzy zajmuja wiecej czasu. Tutaj mamy repurchare tyljo na wieksze paczki wiec to bardzo dobre posuniecie ktore zapewni dlugosc programu. ![]() RE: Dziennik nowego programu EmpireAdvesrisement - Karolo - 21-09-2016 11:14 posypało sie troche cashlinków, fajnie sie klika. ![]() Admin rowniez pokazał jak gra na giełdzie, zagrał kapitałem w wysokosci 300$ i wyrobił 29% zysku ![]() Czekam az się uzbiera w Mxrevshare i dopłacam do programu ![]() RE: Dziennik nowego programu EmpireAdvesrisement - Karolo - 30-09-2016 13:44 Siemanko ostatnio nie miałem czasu tu zajrzeć ale mam wolne popołudnie i pomyślałem ze dam znac co w programie się dziej. Obecnie jest dobrze - powiedziałbym bardzo dobrze. Konto sie rozwija, paczki pracują ![]() Dorzuciłem jeszcze z 50$ do programu. Obecnie stan konta wyglada tak jak na zdjęciu. Moim celem jest dobicie do 100 paczek ![]() ![]() ![]() Tak jak widać powoli wypłacam kapitał z Mx i go przeżucam, zauważyłem ze liderzy działający w Mx zaczeli również promować inne programy. Dlaczego? Nie wiem ![]() ![]() zastanawiam się również nad inwestycja ZFShare, ale to jeszcze nie wiem, raczej odpuszcze ![]() Zainteresowanym programem udzielam wysoki REFBACK szczegóły http://zarabiam.com/Temat-Oferta-Refbacku-EmpireAdvertisement-com-138326 RE: Dziennik nowego programu EmpireAdvesrisement - wilksystemu - 30-09-2016 14:24 (21-09-2016 11:14)Karolo napisał(a): posypało sie troche cashlinków, fajnie sie klika. Jak to jest tymi Cashlik o której są one puszczane bo nie mogę na nie w trafić. RE: Dziennik nowego programu EmpireAdvesrisement - Karolo - 30-09-2016 15:34 A to roznie, jak ktos wykupi to sie pojawiaja. Generalnie cashlinki to tylko dodatek i nie ma mozliwosci opierania zarobkow o cashlinki. A RE: Dziennik nowego programu EmpireAdvesrisement - Karolo - 02-10-2016 13:17 Niedzielna mała wypłata zawsze spoko ![]() ![]() |