![]() |
Bitbay,net co myślicie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bitbay,net co myślicie ? (/Temat-Bitbay-net-co-myslicie-138284) |
Bitbay,net co myślicie ? - WillBarn - 18-09-2016 11:54 Witam mam do was parę pytań od nośnie bitbay otóż tak: 1) Czy mogę mieć tam konto jako osoba nie pełnoletnia ? Chcę tylko przelewać tam btc z revshare i wypłacać w banku. 2) Mieszkając w Niemczech jak mogę ubiegać się o ich kartę ? Wysyłają tylko na terenie polski, jestem w Polsce co pół roku mogę się wtedy ubiegać o tą kartę żeby zabrać ją do de ? 3) Chyba że polecacie jakiś inny serwis z takimi rzeczami. RE: Bitbay,net co myślicie ? - kwl262 - 18-09-2016 23:42 Mam konto na bitbay i wypłacam bez karty w bankomatach euronet, bez imienia bez nazwiska tylko numer tel podajesz. RE: Bitbay,net co myślicie ? - Meloman - 27-09-2016 12:09 @[WillBarn] Znam tylko odpowiedź na punkt 1: Jeżeli nie masz 18 lat, to niby nie możesz ponieważ nie masz pełnej zdolności do czynności prawnych, ale wiem że w praktyce wygląda to inaczej i sam osobiście znam kilka osób które mają konta na giełdach Bitbay, Bitcurex, Bitmarket, a mają poniżej 18 lat. Bitbay,net co myślicie ? - Artinesse - 01-03-2018 14:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |