![]() |
Szukam mentora oraz programu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Szukam mentora oraz programu (/Temat-Szukam-mentora-oraz-programu-138281) |
Szukam mentora oraz programu - sulliwan93 - 18-09-2016 11:02 Hej, jako iż potrzebuję kilku stówek do nowego PC chcę wziąć się za porządniejsze zarabiani, niż do tej pory. Bawiłem się w buxy, revshare itp, ale z tego pieniędzy nie będzie zwłaszcza bez inwestycji. Chcę zabrać się za sms lub ppi. Mam grupę około tysiąca osób (dosyć naiwni) stamtąd chciałbym zebrać kilka lead'ów i pytanie jaki serwis pomoże mi w tym najlepiej? Szukam czegoś pod gry tj. skiny do cs, telefony do wygrania. Jakiś mentor/ktoś doświadczony ma ochotę zabrać mnie pod swoje skrzydła i nauczyć czegoś i wiecej? ![]() Żeby nie było, że szukam gotowego sposobu - chcę tylko posłuchać propozycji i może kierunku w jakim mam się wybrać? RE: Szukam mentora oraz programu - twardy - 18-09-2016 11:05 Masz zle podejscie, chociaz jakis + za szczerosc... myslisz, ze ktos Ci zdradzi gotowy sposob na kilka stowek za jakies %? ![]() RE: Szukam mentora oraz programu - sulliwan93 - 18-09-2016 14:27 Tak jak pisalem. Nie chce gotowego sposobu. Ciężko mi odpisać czego ja właściwie szukam ![]() RE: Szukam mentora oraz programu - twardy - 18-09-2016 15:12 Jest tyle poradnikow w dziale z poradnikami... masz dostep do strefy wtajemniczonych? Tam tez jest troche materialow... Jak masz jakies pieniadze na inwestycje to zawsze mozesz zagadac mysc'a i kupic od niego poradniki do skracania/subsms. RE: Szukam mentora oraz programu - Wojo-MyLead - 19-09-2016 12:11 (18-09-2016 14:27)sulliwan93 napisał(a): Tak jak pisalem. Nie chce gotowego sposobu. Ciężko mi odpisać czego ja właściwie szukam Nie wiem skąd masz taką informacje, ale wypłaty w MyLead mamy od 50 PLN nie od 300 PLN Wracając do tematu, jak potrzebujesz pomocy w zarabianiu, odezwij się do mnie ![]() RE: Szukam mentora oraz programu - sylwekk1985 - 05-10-2016 11:57 Hej dołacz do mnie zarobki od 200 do 500 zł wiecej na [email protected] RE: Szukam mentora oraz programu - Gratsy - 05-10-2016 14:51 Sulliwan, jeśli jesteś zainteresowany ga, Pisz pw ![]() RE: Szukam mentora oraz programu - MrocznyKILL - 05-10-2016 16:06 Zerknij na serwis z mojej sygnatury jak interesuje Cię szybki zarobek polecam po rejestracji zajrzeć do zakładki "Produkty finansowe" RE: Szukam mentora oraz programu - otosek69 - 06-10-2016 13:20 (05-10-2016 16:06)MrocznyKILL napisał(a): Zerknij na serwis z mojej sygnatury jak interesuje Cię szybki zarobek polecam po rejestracji zajrzeć do zakładki "Produkty finansowe" Mroczny ja ogarniam twoją propozycję i na 80% podepnę się "pod Ciebie" tylko rozeznać się muszę w działaniu na Sejfiku, żeby ciała nie dać jak będzie to kolidować z innymi moimi robótkami i polegnę czasowo ![]() |