Jak zwiększyć UV :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak zwiększyć UV :) (/Temat-Jak-zwiekszyc-UV-138245) |
Jak zwiększyć UV :) - Raverssis - 17-09-2016 14:30 Witam mam problem z wizytami na leadmore. Ogólnie to myślę , że znalazłem żyłę złota, tylko nie potrafię jej odpowiednio wykorzystać. Konwersja prawie zawsze powyżej 2%. Czasami zdarza się, że jak puszczę spam w niedziele to za tydzień dalej wchodzą leady . Tylko tutaj rodzi się moje pytanie jak zwiększyć UV? Od razu mówię, że spam puszczam na grupach. Kupiłem w miarę dużo grup (400) z czego jestem tylko w tych aktywnych jednak ilość UV po spamie jest w granicach 100. Drugim moim pytaniem jest jak zmotywować się do pracy? Wiem, że pytanie trochę głupie jednak jestem strasznym leniem i ani trochę nie chce mi się dodawać grup do kont itd. Jak wiemy nie ma lepszej motywacji niż leady Mam nadzieję, że jak polepszę UV to mi się zacznie chcieć A wy jak sobie radzicie z motywacją? RE: Jak zwiększyć UV :) - mahuzz - 17-09-2016 14:48 Jak zmotywować się do pracy? Zapraszam: Lektura obowiązkowa Od początku do końca, polecam A co do wyświetleń.. jeśli spamujesz po grupach i ilosć grup się nie zwiększa to nic nie zrobisz.. niestety, tak jest ze spamem. I to jeszcze FB, gdzie jest słabo ostatnio. RE: Jak zwiększyć UV :) - Raverssis - 17-09-2016 14:52 (17-09-2016 14:48)mahuzz napisał(a): Jak zmotywować się do pracy? Czytane dawno RE: Jak zwiększyć UV :) - rachman - 17-09-2016 15:03 Motywacja do zarabiania? Zrób sobie szkołę przeżycia i pomieszkaj na ulicy kilka dni. Jak d przemoknie, w brzuchu zaburczy, telefonu w kieszeni nie będzie to i podejście się zmieni... serio. Drastyczne ale o niebo skuteczniejsze niż książki i srouczingi razem wzięte. RE: Jak zwiększyć UV :) - mysc - 17-09-2016 15:06 1. Komentarze na blogach, portalach, samosia.pl , zapytaj.onet.pl, wpisy na forach, chomikuj, youtube, dailymotion, twitter, komentarze pod postami na FP, gg, czaty, SEO, spryciarze.pl, instrukcja.pl, i wiele, wiele innych Najprościej wpisywać w google hasła, które mogą wpisywać osoby zainteresowane Twoją ofertą - a następnie komentować znalezione wyniki, tak by te osoby trafiły na Twój link. 2. Może to nie jest kwestia braku motywacji - tylko "przepracowania" ze względu na to, że jednego dnia siedzisz przed kompem 12h, a przez kolejne dni nie masz totalnie chęci żeby się za coś wziąć? Zauważyłem u siebie, że nawet pomimo goniących terminów, warto czasem odetchnąć i zrobić sobie przerwę, nie trzeba wszystkiego robić "na już" - wtedy idzie dużo płynniej i przyjemniej. Ponadto jeśli chodzi o samo zastanawianie się co zrobić - dużo lepiej robić to bez komputera. Polecam mój sposób na organizację pracy : http://getpaid20.pl/artykul/o-tym-jak-planuje-i-organizuje-swoja-prace-w-internecie/ : ) Pozdrawiam i życzę powodzenia! mysc |