![]() |
Najlepszy sposób na zarabianie w sieci dla każdego! ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Najlepszy sposób na zarabianie w sieci dla każdego! ! (/Temat-Najlepszy-sposob-na-zarabianie-w-sieci-dla-kazdego-138228) |
Najlepszy sposób na zarabianie w sieci dla każdego! ! - CranchMX - 17-09-2016 12:02 Witam wszystkich ![]() Z góry mówię , że nie robię tego dziennika, aby w jakikolwiek sposób zareklamować poniższy program , lecz robią to tylko i wyłącznie dla siebie
![]() Poprzez wstawianie codziennych rezultatów, i czytanie nowych komentarzy chcę się motywować do pracy ![]() Ok , więc w skrócie
![]() Postanowiłem zacząć zarabiać jakiś miesiąc temu. Wpłaciłem 25$ , po chwili 75$ ![]() Z każdym dniem mam kolejne prowizje , które pozwalają mi na kupno nowych Adpacków ! Jaki Cel ?! Mini : 50Mini AdPack Wykonano : 28/50 15.09.2016 Dzisiaj standardowo wyklikałem 10 reklam, oraz przetransferowałem środki , aby kupić kolejnego Adpacka za 5$.
Dzienna prowizja to 3.5$ .
Czyli co dwa dni mogę dokupić nowego Adpacka za 5$$$ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Najlepszy sposób na zarabianie w sieci dla każdego! ! - Norman - 17-09-2016 12:05 Nie znudziło wam się zakładanie tematów o MX jak wiecie że i tak polecą? W te kilka minut żywotności tematu na forum ciężko będzie nałapać refów. ![]() Najlepszy sposób na zarabianie w sieci dla każdego! ! - Coristo - 17-09-2016 12:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |