Masowe zakładanie nowych kont facebook ! ! ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Masowe zakładanie nowych kont facebook ! ! ! (/Temat-Masowe-zakladanie-nowych-kont-facebook-138187) |
Masowe zakładanie nowych kont facebook ! ! ! - MrDream - 16-09-2016 01:20 Siema! Mam problem z zakładaniem nowych kont na facebooku. Na początku działałem tylko na kartach incognito, co chwilę zmieniałem IP i założyłem tak może z 10 kont. Później zaczęła już przy rejestracji wyskakiwać od razu weryfikacja telefonem :/ mniej więcej jedno konto na dzień mogę zrobić, a przy kolejnym już cały czas chcą telefon :/ Korzystałem przez płatne proxy, tor browser i nic nie pomogło. Ktoś ma jakiś pomysł co bym mógł jeszcze pozmieniać? Jestem zupełnym amatorem w tej dziedzinie, więc proszę o chociaż minimalne naprowadzenie Pytanie numer dwa - znacie jakąś AKTUALNIE działającą stronkę, żeby przejść przez weryfikacje sms bez konieczności zakupu starterów? Dzięki wielkie za pomoc! RE: Masowe zakładanie nowych kont facebook ! ! ! - DT82 - 16-09-2016 04:30 U mnie wystarczy że korzystam z incognito i czyszczę ciasteczka (ccleaner) po każdym wylogowaniu i wszystko jest ok. RE: Masowe zakładanie nowych kont facebook ! ! ! - dazy19 - 16-09-2016 06:43 Mozesz zaopatrzyć sie w virtual boxa albo zrobic nowy profil uzytkownika, albo aplikacje TEXTPLUS i bedziesz mial nielimitowane numery usa RE: Masowe zakładanie nowych kont facebook ! ! ! - jedi.k - 16-09-2016 09:52 Ostatnio lipa na fejsie, więc przyda się - dzięki chłopaki, reput leci RE: Masowe zakładanie nowych kont facebook ! ! ! - bankrol - 16-09-2016 12:15 tak jak ktoś wyzej juz napisał, cookisy i fingerprint, nie wyczyściłeś to face od razu Cię wyczaił, sama zmiana IP nie wystarczy. |