Zarobki w sieci - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarobki w sieci (/Temat-Zarobki-w-sieci-138179) |
Zarobki w sieci - CranchMX - 15-09-2016 21:25 Witam wszystkich Z góry mówię , że nie robię tego dziennika, aby w jakikolwiek sposób zareklamować poniższy program , lecz robią to tylko i wyłącznie dla siebie
Poprzez wstawianie codziennych rezultatów, i czytanie nowych komentarzy chcę się motywować do pracy Ok , więc w skrócie
Postanowiłem zacząć zarabiać jakiś miesiąc temu. Wpłaciłem 25$ , po chwili 75$ Z każdym dniem mam kolejne prowizje , które pozwalają mi na kupno nowych Adpacków ! Jaki Cel ?! Mini : 50/50 Wykonano : 27/50 15.09.2016 Dzisiaj standardowo wyklikałem 10 reklam, oraz przetransferowałem środki , aby kupić kolejnego Adpacka za 5$.
Dzienna prowizja to 3.375$ . Czyli co dwa dni mogę dokupić nowego Adpacka za 5$$$ Pytania ? Jak zarabiać ? Jak zacząć ? PISZ !
RE: Zarobki w sieci - danoneksss - 15-09-2016 21:29 Chyba zły dział... RE: Zarobki w sieci - twardy - 15-09-2016 21:34 Nie nauczysz sie zeby nie spamowac tym gownem na forum, co? RE: Zarobki w sieci - Mafis - 15-09-2016 21:41 paczki sraczki xD z tego co się dowiedziałem te revshary to gówno i hajs leci głownie od poleconych. Bez poleconych tylko tracisz hajs xD RE: Zarobki w sieci - CranchMX - 15-09-2016 21:44 To źle słyszałeś poczytaj .... RE: Zarobki w sieci - Vasaki - 15-09-2016 21:53 Formalnie to dobrze słyszał... Bez nowych czlonkow w piramidzie (czyichs poleconych) wszyscy stracą z racji braku wplywow do piramidy. I błagam Cię, lepiej ty poczytaj czym jest revshare a czym jest piramida finansowa Dziekuje Zarobki w sieci - MaLiN - 15-09-2016 21:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |