Najlepsza Inwestycja 2016 ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Najlepsza Inwestycja 2016 ! (/Temat-Najlepsza-Inwestycja-2016-138068) |
Najlepsza Inwestycja 2016 ! - CranchMX - 12-09-2016 20:49 Witajcie
Kilka miesięcy znalazłem gdzieś w sieci pewną platformę reklamową, w której użytkownik dostaje prowizje za tzw. Adpacki czyli paczki reklamowe.
Im więcej ich się ma , tym więcej zarabia dziennie $. Początkowo wpłaciłem 5$, po czym kolejne 20$. Zobaczcie jak wygląda moje konto w dniu dzisiejszym Działam około 4-5 miesięcy. Mam do "wydania" 10 tysięcy, za sprzedane auto . Myślicie , że warto w to pójść ??? :> Masz pytanie odnośnie moich zarobków, jak zarabiam , gdzie itp ? Pisz PW
Więcej info na stronie : http://zarabiajwinternecie.subscribemenow.com/ RE: Najlepsza Inwestycja 2016 ! - Nymeb - 12-09-2016 20:55 Pytasz czy warto wydać 10k złoty na revshara? To twoje pieniądze i twoja decyzja. Tak naprawdę wszystko zależy od szczęścia bo albo program postoi jeszcze na tyle,że zdążysz wyjść na plus albo padnie za 2 dni i będziesz w plecy. Fani MX'a powiedzą,że admin gwarantuje wypłacalność do 2020 natomiast przeciwnicy,że to piramida,zaraz upadnie itd. Decyzja należy do Ciebie. RE: Najlepsza Inwestycja 2016 ! - daniel42na - 12-09-2016 20:59 Ja kocham miny znajomych, którzy w ciebie nie wierzyli.. Idziesz z nimi przez Miasto i mówisz, ty poczekaj wypłacę sobie tylko trochę kasy 200-500 PLN. Oni miny Jakim cudem masz taki Hajs... ? Ja zawsze mówię: Pamiętasz, jak ok. 6 miesięcy temu mówiłem, że można zarabiać kasę z Neta praktycznie nic nie robiąc... ? Częsta Odpowiedź: A no tak, ale ja wtedy myślałem, że to jakaś ściema.. A teraz, to pewnie za duże ryzyko.. Ja tylko się uśmiecham i nie komentuję tego. Tak jest często, ale co zrobić... Najlepsza Inwestycja 2016 ! - piotrekprorok - 12-09-2016 21:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. Najlepsza Inwestycja 2016 ! - MaLiN - 12-09-2016 21:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |