![]() |
Jak spamować na facebooku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak spamować na facebooku (/Temat-Jak-spamowac-na-facebooku-137986) |
Jak spamować na facebooku - helix - 10-09-2016 13:16 Sorry za takie długie pytanie bo wiem że jest tu poradnik ale próbowałem przez ten poradnik i mi nie wychodziło jak spamować w grupach czy czatach ale nie wychodzi.I proszę o szczegółowe instrukcje jak takie właśnie rzeczy wykonywać w przeglądarce chrome na pc lub na tablecie. RE: Jak spamować na facebooku - kukiz87 - 10-09-2016 13:32 Zapomnij nikt Ci nie powie, sam musiz dojsc , kazdy kiedyś zaczynał z 0 wiedzą metodą prób i błedów wstrzelisz się w niszę i będziesz zarabiał , nie ma sensu się prosić kogoś , próbuj próbuj próbuj, powiem Ci ze w zeszłym roku też zaczynałem z subami próbowałem i wstrzeliłem się w nisze która od marca do czerwca dała mi ok 9 k zarobku ![]() RE: Jak spamować na facebooku - twardy - 10-09-2016 13:35 Dlaczego ktos mialby ci podac szczegolowe intrukcje i robic sobie konkurencje? RE: Jak spamować na facebooku - Karewer - 10-09-2016 14:31 Poza tym, to chyba kolego pomyliły Ci się działy. Druga sprawa jest taka, że nie zaczyna się zdania od: I, A itp. RE: Jak spamować na facebooku - Sheldon_ - 17-11-2016 21:35 Mogę Ci dać szczegółowe instrukcje jak zarabiać na fejsie na spamie ale nie za darmo oczywiście ![]() ![]() RE: Jak spamować na facebooku - Majka - 17-11-2016 21:40 (17-11-2016 21:35)Sheldon_ napisał(a): Mogę Ci dać szczegółowe instrukcje jak zarabiać na fejsie na spamie ale nie za darmo oczywiście Ty już lepiej nic nie sprzedawaj. Jeszcze jednego długu nie spłaciłeś. Żegnam Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |