![]() |
Nauka angielskiego. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Nauka angielskiego. (/Temat-Nauka-angielskiego-137935) |
Nauka angielskiego. - Czaq - 09-09-2016 06:10 Cześć! Chciałbym podszkolic j. Angielski. Myślałem nad szkolami 2x w tygodniu po 2h ale w myśl mi wpadl kurs obline przez internet tylko pytanie czy warto? Korzystał ktoś? Może coś polecic? Bo jeśli miałbym za cos zaplacic to chociaż chciałbym skorzystac ![]() Pozdrawiam RE: Nauka angielskiego. - TheMe - 09-09-2016 06:35 Ja mogę Ci polecić ITalki-nauka komunikowania się w języku obcym. Ja miałem przez ponad rok takie lekcje przez skype i rozmawiałem z native speakerami RE: Nauka angielskiego. - blaster96 - 13-09-2016 10:15 Najlepiej to wyjechać na trochę zagranicę i tam się podszkolić z jezyka RE: Nauka angielskiego. - Czaq - 20-09-2016 17:23 Z italki skorzystam na pewno. Stawki są drogie bo nawet 50zł/h ale mysle ze to mega nauka! A panowie znacie może cos darmowego? Aby w wolnych chwilach cos poduczyć sie itp? ![]() RE: Nauka angielskiego. - mateusz2045 - 20-09-2016 17:31 Podbijam ![]() RE: Nauka angielskiego. - Czaq - 20-09-2016 17:59 Dokładnie ale przydałoby sie cos darmowego. Jest duolingo spoko na kom ale wolalbym coś na lapka ![]() RE: Nauka angielskiego. - rencista68 - 20-09-2016 18:06 2 dni w tygodniu to szkoda twojego czasu, jezeli chcesz sie nauczyc to minimum 5 razy w tygodniu. do tego sciagnij sobie jakies radio uk na telefon i sluchaj po kilka godzin dziennie najlepiej wiadomosci. byle nie muzyki. polacy bardzo szybko ucza sie jezykow obcych. RE: Nauka angielskiego. - axelunio - 20-09-2016 18:11 jak darmowe to polecam wyszukać grupy na FB, w których ludzie ogłaszają się ze szukają kogoś do wspólnej nauki, przeważnie są to jakieś rozmówki przez skype, a czasem ktoś chce nauczyć się polskiego w zamian za naukę angielskiego ;] |