Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Zmienny lockerz - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Zmienny lockerz (/Temat-Rozwiazane-Zmienny-lockerz-1379)

Strony: 1 2

[Rozwiązane]Zmienny lockerz - michal123k - 01-02-2010 22:36

Piszę tutaj poniewarz dzisiaj miałem dziwne rzeczy jeśli chodzi o lockerz ;]
Mianowicie, wchodze na pocztę GMAIL (tu tak w nawiasie napiszę, że na tego meila nigdy, powtarzam nigdy nie zakłądałem konta lockerz) a tam list od supportu lockerz, pomyślałem, że to cos w związku z nagrodą, a wtedy się jeszcze nie kapnąłem, że to nie ten e-mail, no dobra wchodzę na tą wiadomośc a tam takie coś:
Cytat:Dear Lockerz Member,

We regret to inform you that your most recent prize redemption has been cancelled due to substantial activity in your account that violates our terms and conditions. Such activity could include not accurately acknowledging the extent of cheating during our Amnesty week, redeeming a prize when you had not achieved Z-List status, sending invitations to false email addresses, or other activities prohibited by Lockerz.

Please be advised that we are not only canceling your order, we are also setting all of your account PTZ to zero, as we do not tolerate cheating. Since we do believe in second chances, we will not disable your account and you are welcome to continue to earn legitimate PTZ in that account. Please consider this a warning that if we find any other suspicious activity in your account we will disable it immediately.

Please note that the cancellation of your prize and PTZ are not negotiable. This decision is final.

- The Lockerz Crew
Co w skrócie oznacza, że ich oje..łem czitowałem, miałem fałszywych ptz members itd itp, to mnie zdziwiło bo akurat nie chciało mi się zakładać fake meilów żeby zakładać fake konta na lockerz żeby mieć 20 zlistów , z tego powodu moja z lista wynosiła 0 Tongue A oni mi piszą że ich oszukuję, no nic potem się skapnąłem, że przeciez na gmailu nie zakładałem konta lockerz, specjalnie nawet w szukajce gmailowej przeszukałem całą szkrynke w poszukiwaniu listu aktywacyjnego od lockerz( takich rzeczy nie usuwam, a przy rejestracji musieli mi wysłać) i odziwo nie znalazłem, więc napewno nie zakłądałem konta na lockerz z tego meila.

No nic to by była jedno z dwóch a może nawet 3 dziwnych sytuacji z lockerz dzisiaj.

Druga rzecz jest taka, że dostałem meila na adres e-mail juz ten normalny którego używam do logowania się na lockerz, że nagroda została wysłana, ale kiedy?
Cytat:Dear Lockerz Member:

We are writing to tell you that the CALL OF DUTY MODERN WARFARE that you redeemed during the Lockerz PTZ Place redemption was shipped on December 19.

There is no tracking number associated with this order. You do not have to be home to receive your prize.

This is your official shipping confirmation, and is the only email you will receive from Lockerz regarding the shipment of the prize or prizes listed above.

Thanks for redeeming at Lockerz. Enjoy your prize!

Sincerely,

The Lockerz Crew
Piszą, że nagrodę wysłali 19 grudnia a restock w którym uczestniczyłem był 31 grudnia ;]

Ok, i trzecia chyba najwazniejsza pomyłka lockerz to to, że na górze pisze, że zamóiłem call of duty modern warfare, WCALE NIE! zamówiłem Dragon Age na xboxa360 co może potwierdzić ten email od lockerza:
Cytat:Congrats! Your PTZ Place order has been approved. Your X360 Dragon Age: Orgins - X360 will be sent to you by the end of this week.

If you live in the US, please allow one week for delivery. If you live outside the US, please allow 14 to 21 days for delivery. You will receive a shipping confirmation shortly after your prize leaves our warehouse.

If you ordered a Desktop or redeemed for a electronic gift card or PayPal deposit, you should receive your prize by the end of the week.

Thanks for redeeming Lockerz. Enjoy your prize, feel free to tell your friends about it, and keep earning those PTZ.

Sincerely,

The Lockerz Crew
Dziwne nie? ;>

A teraz pytanie do was:
1. Jak myślicie jaką grę mi wyślą, Dragon Age x360 czy Call of duty MW?
2. Czy w ogóle wyslą mi te nagrody? Jak im się daty pomyliły, nazwy gier, to chyba nic mnie już nie zaskoczy...

Pozdrawiam, Michał.

RE: Zmienny lockerz - Leopard - 01-02-2010 22:42

Hehe, no tak Smile. Albo naprawdę im się pomieszało, albo już niewiem...A kiedy zamawiałeś tą grę? W grudniu czy styczniu? Sprawdź, czy to napewno mail od lockerz a nie jakaś "podróba" ^^.

RE: Zmienny lockerz - rubik - 01-02-2010 22:44

gość jak mi to wysłał na GG to pi?rd0lnęłem ze śmiechu xDD

najpierw mu piszą że mu ujeb@li PTZ na koncie, na którym nie jest zarejestrowany, a potem gry mylą
i piszą że wysłali 19 grudnia, a on brał udział w restocku 31 XII xDDDDD

RE: Zmienny lockerz - michal123k - 01-02-2010 22:45

Nie no takie rzeczy to ja odrazu sprawdzam: Nadawca [email protected]
To jednak oni, w grudniu zamawiałem 31, to był sylwestrowy restock, na styczniowym nie mogłem być niestetya szkoda, jakąs kolejną grę bym zamówił.
Tak przy okazji może mi ktoś wytłumaczyć jedno zdanie w majlu od nich: You do not have to be home to receive your prize. co znaczy Nie musisz być w domu by otrzymać nagrodę? To co pod drzwi mi podrzucą? Big Grin

RE: Zmienny lockerz - minkooo - 02-02-2010 17:32

moze zostawią Ci na poczcie a w drzwiach lub w skrzynce zostawia kwitek ;p

RE: Zmienny lockerz - michal123k - 03-02-2010 21:57

Ahaa juz rozumiem, Gry wysyłają tradycyjną pocztą i im właśnie chodziło, że zostawią awizo i odbierz se pan sam z poczty, a reszte przedmiotów wysyłaja pewnie kurierem i trzeba byc w chacie żeby odebrać.

RE: Zmienny lockerz - michal123k - 09-02-2010 15:43

Witam again,

Dzisiaj doszła do mnie paczka z grą tą co zamiawiałem, mimo tylu pomyłek lockerz stanęło na wysokości zadania Big Grin I gra Dragon Age na Xboxa 360 doszła, jestem troche zawiedziony że nie call of duty, ale i tak się cieszę ;] I mam nadzieje, że ta pomyłka z CoDem nie była tylko drobną pomyłką, tylko jakąś mega pomyłką i na serio mi go wyślą dodatkowo xD

Najlepsze jest to, że dzisiaj rano dostałem emaila od lockerz, że mi usuwają konto, tyle, że juz nie pomyli emaila tylko wysłali wiadomośc na prawdziwego meila, no nic troche szkoda jak tak zrobią, maila z wyjaśnieniami już wysłałem, teraz tylko czekać na rozwój sytuacji. ;]

RE: Zmienny lockerz - rubik - 09-02-2010 16:08

hmmm, nie chcę Cię wkurwić, ale te maile to ja do Ciebie sendnąłem xDDDD

zobacz sobie w szczegółach że nadawca to fakemail.pl !!

hahahahahha

RE: Zmienny lockerz - michal123k - 09-02-2010 16:11

Jak już wcześniej pisałem patrze od razu na takie rzeczy trzeba dokładnie czytać temat a potem robić sobie żarty, bo ten Ci niestety nie wyszedł, na wszystkich meilach jest napisane: Nadawca [email protected]
EOT

RE: Zmienny lockerz - rubik - 09-02-2010 16:17

nie nadawca matole, tylko popatrz sobie np. na ten screen
[Obrazek: 49793937.jpg]