Kupię sms za przelew !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kupię sms za przelew !!! (/Temat-Kupie-sms-za-przelew-137883) |
Kupię sms za przelew !!! - SkupSMS - 07-09-2016 18:28 Witam. Kupię sms premium za 3zł+VAT (3,69zł) Proponuję 1,5zł przelewem na konto. Interesuje mnie każda ilość smsów . Jedyne ograniczenie to 5 sms na 48h na jeden numer. Przelew wysyłany jest od razu po dostarczeniu sms. Jeśli się obawiasz możesz wystawić aukcje na allegro. Przy opcji allegro przelew robię pierwszy. RE: Kupię sms za przelew !!! - Prizmo* - 07-09-2016 18:34 Mogę ci to zrobić,ale wysyłasz pierwszy kasę,bo i tak poczekamy do momentu aż przelew dojdzie. Jesteś tu nowy,nikt cie nie zna,a ja jakąś tam reputacje już mam,SMS Premium nie jednej już osobie wysyłałem. Więc decyduj,i w razie czego pisz PW. RE: Kupię sms za przelew !!! - SkupSMS - 07-09-2016 18:37 Tak wiem że jestem tutaj nowy więc jest druga opcja Jeśli się obawiasz możesz wystawić aukcje na allegro ja kupię tam smsa i pieniądze masz od reki RE: Kupię sms za przelew !!! - mikuss - 07-09-2016 18:44 Po 1 od takich ofert jest odpowiedni dział na forum więc temat do kosza Po 2 nikt zaufany na forum nie wyśle nic tobie jako pierwszy, niestety nie ty tutaj dyktujesz warunki wymian. Po 3 patrz punkt 2 jeśli chcesz na tym forum coś "zarobić" to musisz dostosować się do panujących zasad, oraz patrz punkt 1 dostosować się do regulaminu który obejmuje każdego forumowicza @[piotrekprorok] Kupię sms za przelew !!! - piotrekprorok - 07-09-2016 18:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |