![]() |
Programy partnerskie - zarabianie na bankach bez inwestycji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Programy partnerskie - zarabianie na bankach bez inwestycji (/Temat-Programy-partnerskie-zarabianie-na-bankach-bez-inwestycji-137878) |
Programy partnerskie - zarabianie na bankach bez inwestycji - Znajomy Inwestor - 07-09-2016 14:50 Cześć wszystkim. Nie lubię siebie opisywać, więc po prostu tego nie zrobię. Zdradzę tylko, że jestem fascynatem czarnego humoru, co mam nadzieje będzie czasem widać w moich postach, albo i nie - jeszcze nie zdecydowałem. Czasem się waham i pójdę złą drogą po czym zawrócę i wdepnę w jeszcze większe g*wno. Jednak z obserwacji wiem jedno, gdy czas ucieka bo człowiek się tylko przygląda to zarobić może jedynie w mordę ![]() Ahh zapomniałbym.. Oglądaliście Dead Pool? Nie? Cóż.. Kawał dobrego filmu, ale nie o tym będzie temat. Interesuje mnie kosmos i o nim będę się starał od czasu do czasu wrzucić jakąś ciekawostkę, w końcu nie wszystko kręci się wokół .. jedni nazywają to słońcem, ja twierdzę że to sztabka złota ![]() Nie wiem czy będzie to typowy czy też nietypowy dziennik, ale liczę na to że komuś się przyda. Jedno Ci powiem kolego na starcie: tutaj NIE znajdziesz programu bez ryzyka. Pewne są tylko dwie sprawy, śmierć i narodziny choć i to drugie nie takie pewne. Ostatnio widziałem prototyp robota, który się uczy. Tak dobrze czytasz, złomiasty skurczybyk jest tak zaprogramowany, że uczy się wszystkiego co w jego otoczeniu, słów, emocji, języków i znacznie więcej.. Wiesz co to znaczy? W sylwestra Niemki będą pukane przez watahe blaszaków zamiast stada napalonych ciapaków. Wracając do robotów.. idąc tym tempem postępu technologicznego.. połącz sobie inteligentnego robota z drukarką 3D? Zagłada rodem z filmu science fiction. Brzmi irracjonalnie prawda? Może nie uciekajmy tak daleko.. W Izraelu na granicach postawili wielki mur naszpikowany automatycznymi wieżyczkami, które gdy podejdziesz zbyt blisko po prostu zrobią z Ciebie ołowiowego tatara. Milutko, dobre miejsce na wakacje dla wkurzającego nas sąsiada ![]() Albo inaczej.. Zamiast policji, oddział bezlitosnych robotów i spróbuj im powiedzieć, że manifestacja jest w szczytnym celu ![]() ![]() Chyba się zapędziłem, wątek miał być o zarabianiu a ja piszę o zabijaniu ![]() ![]() Nareszcie, pora na konkrety. Mx Jeden z najlepszych programów reklamowych, mój zakup wyniósł mnie 400$, nie będę przeliczał na browary, bo się załamię, tyle imprez.. ![]() ![]() MPA ![]() Recyclix - jak obrócić tonę g*wna w sztabkę złota ![]() Adboni ![]() No to by było na tyle, dziękuję i zapraszam wkrótce ![]() RE: Podróż w nieznane, czyli jak ślepiec podbił kosmos - yazir - 07-09-2016 15:51 http://zarabiam.com/Temat-MXRevShare-com-122142?page=247 polecam przeczytać ostatnie strony..., mx nie jest serwisem gdzie można zarabiać, więc dzienniki z nim lecą do kosza RE: Podróż w nieznane, czyli jak ślepiec podbił kosmos - Znajomy Inwestor - 07-09-2016 16:12 Dlaczego? Macie dużo programów, które są w scamie a mimo to ludzie nadal z nimi zarabiają, a tematy nie są usuwane, zwłaszcza dzienniki. Dziennik to miejsce gdzie autor prowadzi i opisuje to co robi. Ograniczając to ograniczacie wolność wypowiedzi na tym forum, a to z czasem doprowadzi do Waszego upadku. Nie tworze osobnego wątku na temat programu MX, ani nawet do niego nie namawiam, pokazuje tylko i wyłącznie moje osiągnięcia. Nawet refa nie podałem.. więc chyba nie zabronicie Własnym użytkownikom pokazywania we własnym dzienniku ich własnych "myśli" To że jakiś user z tego forum, złamał regulamin za co został zbanowany, wcale nie oznacza, że teraz wszyscy macie się czepiać. Temat trafił do SCAM'u a to jest mój dziennik i skoro MX pozwala mi zarabiać, to chyba mam prawo i wolność słowa się tym chwalić. RE: Podróż w nieznane, czyli jak ślepiec podbił kosmos - yolo89 - 07-09-2016 16:23 w mx nie zarabiasz tylko się reklamujesz ;d RE: Podróż w nieznane, czyli jak ślepiec podbił kosmos - Znajomy Inwestor - 07-09-2016 17:52 Ja zarabiam na reklamie ![]() ![]() RE: Podróż w nieznane, czyli jak ślepiec podbił kosmos - Wojtek574 - 07-09-2016 18:23 Fajnie czyta się twój dziennik ![]() ![]() RE: Podróż w nieznane, czyli jak ślepiec podbił kosmos - ksipa - 07-09-2016 19:56 (07-09-2016 16:12)Znajomy Inwestor napisał(a): Dlaczego? Macie dużo programów, które są w scamie a mimo to ludzie nadal z nimi zarabiają, a tematy nie są usuwane, zwłaszcza dzienniki. Dziennik to miejsce gdzie autor prowadzi i opisuje to co robi. Ograniczając to ograniczacie wolność wypowiedzi na tym forum, a to z czasem doprowadzi do Waszego upadku. Nie tworze osobnego wątku na temat programu MX, ani nawet do niego nie namawiam, pokazuje tylko i wyłącznie moje osiągnięcia. Nawet refa nie podałem.. więc chyba nie zabronicie Własnym użytkownikom pokazywania we własnym dzienniku ich własnych "myśli" znajdujesz się na czyimś terenie i musisz się podporządkować się do zasad tu panujących. wolność słowa nie ma tu nic do rzeczy RE: Podróż w nieznane, czyli jak ślepiec podbił kosmos - kubagrzybowski - 07-09-2016 21:38 Znajomy Inwestor przeczytaj sobie ze zrozumieniem o zmianach w MX będziesz wiedział więcej i sam sobie odpowiesz na pytanie dlaczego tak się dzieje. RE: Podróż w nieznane, czyli jak ślepiec podbił kosmos - Znajomy Inwestor - 07-09-2016 21:57 Znam doskonale program MX, ale co mają zmiany do prowadzenia dziennika i chwalenia się osiągnięciami? ![]() Widzisz tu promocję programu? Linki referencyjne i zachęcanie do programu? ... Ludzie więcej się czepiacie niż to jest warte ![]() Dzięki Wojtek, zapraszam w wolnej chwili niebawem więcej materiału. RE: Podróż w nieznane, czyli jak ślepiec podbił kosmos - Wojtek574 - 08-09-2016 20:15 ..... |