Sklep na cupsell - pytanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sklep na cupsell - pytanie (/Temat-Sklep-na-cupsell-pytanie-137863) |
Sklep na cupsell - pytanie - grubaryba - 07-09-2016 01:49 Witam. Kilka miesiecy temu zalozylem sklep na cupsell.pl . Porobilem troche koszulek i chcialem zaczac jakies grosze zarabiac na nim, lecz w pozniejszym czasie brakowalo mi czasu na zajmowanie sie tym wiec nie ruszalem go przed dlugi czas. Niedawno sobie o nim przypomnialem i zauwazylem, ze dziennie mam na nim ok. 45-60 wyswietlen, ale zadnych zamowien , ogolnie nic nie sprzedalem i go nie ruszam. Koszulki zrobione sa na odpierdziel, wiec nie dziwie sie, ze nikt nic nie kupuje , pewnie przy przylozeniu reki do polepszenia asortymentu cos by sie udalo sprzedac . Nie mam czasu sie po prostu tym zajmowac. Mam pytanie, czy sklep na cupsellu z ok.50 wyswietleniami dziennie przy nic nie robieniu moze byc cos warty? Czy ktos z was bylby zainteresowany kupieniem i ulepszeniem go? Dodam, ze nie bawie sie na codzien w zarabianie w internecie i nie bardzo sie na tym znam. Pozdrawiam RE: Sklep na cupsell - pytanie - freestyper - 07-09-2016 07:07 pokaz ten sklep Sklep na cupsell - pytanie - Hybrid1990 - 16-06-2021 17:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |