Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Weryfikacja dowodem osobistym - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Weryfikacja dowodem osobistym (/Temat-Weryfikacja-dowodem-osobistym-137833)

Strony: 1 2

Weryfikacja dowodem osobistym - Raverssis - 06-09-2016 16:21

Mam taki problem, ponieważ ostatnio na każde nowe konto po dodaniu na nie grup tak w granicy 40 to gdy próbuje coś napisać na nich to od razu pojawia się weryfikacja zdjęciowa.

Czasem po paru postach np. dzisiaj po 8 i dalej weryfikacja.
Problem pojawia mi się już od tygodnia i nie mam żadnego rozwiązania, także jakby ktoś znał odpowiedź to chętnie usłyszę.

Od razu mówię, że próbowałem: Zmiany IP, Kupna kont zweryfikowanych itd. , dodawania mniejszej ilości grup na konto, odczekania 24 h od założenia.

Nic z powyższych metod nie poskutkowało, jednak zastanawiam się czy problem nie leży w znajomych, ponieważ uzupełniam konto itd. ale nie dodaje do znajomych ludzi. A wy jak myslicie?

RE: Weryfikacja dowodem osobistym - herrington - 06-09-2016 16:23

Zmień przeglądarkę

RE: Weryfikacja dowodem osobistym - Toskan - 06-09-2016 16:25

Postaraj sie, aby to do Ciebie wysylali zaproszenia do znajomych. Ogolnie 'cienzko' ostatnio Wink

RE: Weryfikacja dowodem osobistym - adik7276 - 06-09-2016 16:46

Ostatnio ostro się wzięli do roboty na facebooku. Blokady, kontrole. Potrafię wrzucać posty na grupy i codziennie weryfikacja sms albo zdjęciowa... Całkiem niedawno korzystałem z programu do wrzucania postów na grupy. Teraz już tylko ręcznie, a i tak blokady lecą, zazwyczaj weryfikacja zdjęciowa albo sms. Nie dobrze się dzieje ;p

RE: Weryfikacja dowodem osobistym - Raverssis - 06-09-2016 17:09

(06-09-2016 16:25)Toskan napisał(a):  Postaraj sie, aby to do Ciebie wysylali zaproszenia do znajomych. Ogolnie 'cienzko' ostatnio Wink

Wiem zawsze tak robiłem Smile

(06-09-2016 16:46)adik7276 napisał(a):  Ostatnio ostro się wzięli do roboty na facebooku. Blokady, kontrole. Potrafię wrzucać posty na grupy i codziennie weryfikacja sms albo zdjęciowa... Całkiem niedawno korzystałem z programu do wrzucania postów na grupy. Teraz już tylko ręcznie, a i tak blokady lecą, zazwyczaj weryfikacja zdjęciowa albo sms. Nie dobrze się dzieje ;p

Skoro blokady i tak wyskakują to Ninja Blaster nie jest wygodniejszy od takiego ręcznego bawienia się? Big Grin

Właśnie strasznie się bawią z tymi grupami, sam wygląd panelu grup itd. Kiedyś był napis Grupy teraz są Skróty i co chwile blokady Smile

Jakby ktoś coś wiedział to pw Smile

RE: Weryfikacja dowodem osobistym - adik7276 - 07-09-2016 02:37

Używając ninja blastera blokada nastaje po wrzuceniu kilku postów. Pare dni temu wszystkie konta mi zablokowało, wszędzie weryfikacje zdjęciowe, a na kilku SMS. Ręcznie uda mi się wrzucić kilkanaście do kilkadziesiąt postów, a później weryfikacja i blokada do dnia następnego. Uciążliwe strasznie.

RE: Weryfikacja dowodem osobistym - jedi.k - 07-09-2016 11:18

Też ostatnio odczułem większą aktywność banowania na fejsie :/

RE: Weryfikacja dowodem osobistym - Raverssis - 08-09-2016 15:53

Ref

RE: Weryfikacja dowodem osobistym - matix2711 - 09-09-2016 10:30

Facebook teraz sie nie patyczkuje, za dużo lewych kont sie porobiło dlatego jest potrzebna weryfikacja.

RE: Weryfikacja dowodem osobistym - Raverssis - 10-09-2016 22:31

ref