W pogoni za sukcesem :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: W pogoni za sukcesem :) (/Temat-W-pogoni-za-sukcesem-137782) |
W pogoni za sukcesem :) - Ronniex - 04-09-2016 20:24 Hej . Jestem Agnieszka, nowa na forum. Mam 20 lat i stawiam pierwsze kroki w zarabianiu przez internet. Chcę zarabiać głównie na sub-sms, ale będę też próbować swoich sił w innych programach, takich jak clixsense i mxrevshare. Plany mam ambitne, bo do końca roku chcę zarobić w internecie 10000zł . Obecnie jestem na etapie szukania najlepszego programu sub-sms. Próbowałam już z leadmore, ale nie było to udane podejście. Może kiedyś do niego wrócę, ale dopiero gdy poznam "tajniki" zarabiania na tego typu programach. Od wczoraj testuję leadnow i mogę szczerze powiedzieć, że jestem zadowolona. Wczoraj wpadły 2 leady, a dzisiaj 1 . Głównie spamowałam na grupach na facebooku i na stronach. Przed chwilą założyłam też bloga na wordpress. Plany na jutro: - nowy post na blogu - założyć 5 nowych kont na fb i zrobić mały spam - znaleźć dobry poradnik na temat sub-sms Mam nadzieję, że do końca dnia coś jeszcze wpadnie. Pozdrawiam i do jutra RE: W pogoni za sukcesem :) - Hil - 04-09-2016 20:27 Polecam poradnik mysyc a i powodzenia! RE: W pogoni za sukcesem :) - kaboomb - 04-09-2016 20:28 Powodzenia Moim zdaniem wartym zetknięcia jest też poradnik Lolek95 Wysłane z mojego myPhone_INFINITY_II_LTE RE: W pogoni za sukcesem :) - Norman - 04-09-2016 22:42 powodzenia Aga W pogoni za sukcesem :) - Hybrid1990 - 07-12-2019 18:35 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |