Allegro blokada. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Allegro blokada. (/Temat-Allegro-blokada-137767) |
Allegro blokada. - PaulRcootiC - 04-09-2016 17:23 Cześć, jedno moje konto zostało zablokowane, za bycie takim januszem biznesu 2 Czy mogę założyć drugie na te same dane i wystawiać aukcje bez problemowo ? RE: Allegro blokada. - Norman - 04-09-2016 17:24 Możesz mieć dowolną ilość kont na jedne dane ale jeśli złamałeś regulamin lub masz nieuregulowane rachunki wobec Allegro to bardzo prawdopodobne że na kolejne konto podzieli los tego pierwszego i wyłapiesz bana. RE: Allegro blokada. - PaulRcootiC - 04-09-2016 17:26 (04-09-2016 17:24)Norman napisał(a): Możesz mieć dowolną ilość kont na jedne dane ale jeśli złamałeś regulamin lub masz nieuregulowane rachunki wobec Allegro to bardzo prawdopodobne że na kolejne konto podzieli los tego pierwszego i wyłapiesz bana. Rachunki zapłaciłem, lecz klient był lekko mówiać mało inteligentny, aktywował grę nie wg. poradnika podanego w aukcji, lecz sam kombinował i zglosił allegro RE: Allegro blokada. - Norman - 04-09-2016 17:28 (04-09-2016 17:26)PaulRcootiC napisał(a):(04-09-2016 17:24)Norman napisał(a): Możesz mieć dowolną ilość kont na jedne dane ale jeśli złamałeś regulamin lub masz nieuregulowane rachunki wobec Allegro to bardzo prawdopodobne że na kolejne konto podzieli los tego pierwszego i wyłapiesz bana. Najprościej będzie napisać do supportu Allegro, przedstawić im sprawę i powiedzą ci czy możesz liczyć na odblokowanie konta lub na założenie kolejnego. Ich support działa bardzo sprawnie, odpowiadają na pytania i usuwają niesłuszne negatywy bez problemu. |