![]() |
Zlecę wykonanie kont na FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę wykonanie kont na FB (/Temat-Zlece-wykonanie-kont-na-FB-137656) |
Zlecę wykonanie kont na FB - lorkos - 01-09-2016 21:06 Zlecę założenie kont na facebooku. ANGIELSKIE GRUPY: 3 konta główne na podane przeze mnie dane Do każdego należy dodać 50 różnych angielskich grup (mam konto główne z którego można brać ale muszą być różne grupy więc na tych 3 kontach razem 150 niepowtarzalnych) potrzebuje po 3 kopie każdego konta czyli razem 9 kont Tak trzeba dodać aby nie było żadnego bana-czas na to do poniedziałku 5.09 Płatność paypal lub z mbanku PO WERYFIKACJI KONT ,jestem na forum nie od dziś więc myślę że z moja wiarygodnością nie ma problemu. Wybiorę najbardziej atrakcyjną cenę (oferty w postach nie na priv ) Jeśli wszystko będzie ok interesuje mnie dłuższa współpraca na takich samych zasadach tworzenia kont Zlecę wykonanie kont na FB - Majka - 17-02-2017 19:25 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |