Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pytanie o shorte i nie tylko - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195)
+--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228)
+--- Wątek: Pytanie o shorte i nie tylko (/Temat-Pytanie-o-shorte-i-nie-tylko-137651)

Pytanie o shorte i nie tylko - danoneksss - 01-09-2016 19:18

Witam,
Mam pewne pytanie dotyczące głównie shorte.st (czy też innych skracaczy), ale także w mniejszym stopniu buxów i serwisów z ankietami.
Od jakiegoś czasu zacząłem zarabiać w necie. Na razie nie ma za bardzo z czego się rozliczać Big Grin, ale mam pytanie na przyszłość. Załóżmy, że zacząłbym regularnie zarabiać na shorte i do tego doszedł by jakiś hajs z buxów i ankiet.
Optymistycznie załóżmy, że byłoby to ok. 400 zł/miesiąc Big Grin.
I byłyby to moje jedyne zarobki, gdyż jeszcze chodzę do szkoły i na podstawie żadnej umowy o pracę czy dzieło nie zarabiam. Z tego co wiem wszystko powinno lądować w rubryce "inne dochody".
Czy w takiej sytuacji nasz kochany urząd skarbowy nie doczepiłby się, że jest to moje jedyne źródło utrzymania i nie nakazał założenia działalności gospodarczej?
Wolę się upewnić niż później płacić kilka tysięcy z odsetkami Big Grin

RE: Pytanie o shorte i nie tylko - Ascoran - 01-09-2016 19:50

Zacznijmy od tego czy jesteś pełnoletni?

RE: Pytanie o shorte i nie tylko - danoneksss - 01-09-2016 19:56

Tak