Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pożyczka 30.000 zł - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Pożyczka 30.000 zł (/Temat-Pozyczka-30-000-zl-137642)

Pożyczka 30.000 zł - lobodzinskii - 01-09-2016 17:15

Witam,
nie bardzo wiedziałem gdzie napisać ten temat więc umieszczam go tutaj. Z racji tego, że znalazłem się delikatnie mówiąc pod ścianą, to miałbym prośbę, propozycję i pytanie w jednym. Czy znalazłby się na forum użytkownik/inwestor, który udzieliłby mi pożyczki albo pomógł ją zorganizować na kwotę 30 tys. zł ? Jestem w stanie oddać 36.000 zł (12%) - 600zł x 60mies.
uprzedzając pytania o banki... Mam zbyt małą zdolność kredytową i banki nie są w stanie mi pomóc, a przy pożyczce prywatnej oczekują zabezpieczenia majątkowego, którego nie mam. Jestem młodą osobą, mam regularne dochody z tytułu umowy o pracę + premie i napiwki. Do tego dochodzi adsense i prace dorywcze. Szukam uczciwej osoby, która mi pomoże. Kontakt do siebie mogę wysłać na prw.

Pozdrawiam i za pomoc dziękuję

RE: Pożyczka 30.000 zł - Pan Inwestor - 01-09-2016 18:08

Tutaj raczej nikt takiej kwoty Ci nie pożyczy ale... porozglądaj się portalach z pożyczkami społecznościowymi. Kilka takich i masz uzbierane 30.000 Problem jest tylko taki, że najpierw musiałbyś wziąć kilka mniejszych i spłacić przed czasem aby później ubiegać się o wyższe.

Ps. Ewentualnie sprzedaj serwisy, które Ci zarabiają skoro to daje Ci pasywne źródło dochodu.

RE: Pożyczka 30.000 zł - Obywatel - 01-09-2016 18:58

Oczekujesz pożyczki 30k PLN od obcej osoby, na słowo honoru, ewentualnie na papier... Do tego, oferujesz 2,4% rocznie....

Powodzenia Ci życzę.

Pożyczka 30.000 zł - yazir - 01-09-2016 19:35

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.