Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zakupy w SHOPie i dane do wysyłki - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Zakupy w SHOPie i dane do wysyłki (/Temat-Zakupy-w-SHOPie-i-dane-do-wysylki-13757)

Zakupy w SHOPie i dane do wysyłki - DonHoracy - 18-09-2010 19:49

Mam zamiar kupić w najbliższych dniach coś w shopie (jeszcze nie wiem dokładnie co) i oczywiście do PlusExpres. Moje pytanie brzmi: czy trzeba zmieniać dane w ustawieniach profilu na PlusExpres czy wystarczy podać je tylko przy finalizacji zamówienia, a w profilu mogą być do PL. Pytam ponieważ oczekuję bonu paypal 50$ w najbliższych dniach i nie chcę przeczytać w mailu, że dane podane przy restocku nie zgadzają się z tymi w profilu.

RE: Zakupy w SHOPie i dane do wysyłki - Bolt - 18-09-2010 19:50

Paypal miałem na plusexpress i nie ma problemu. Co do danych to zmień dla pewności w profilu Wink

RE: Zakupy w SHOPie i dane do wysyłki - Lubelak - 18-09-2010 19:50

nie musisz ja nie zmieniałem

RE: Zakupy w SHOPie i dane do wysyłki - Miu - 18-09-2010 19:52

Dokładnie,jak zamawiasz PP to luzik.Jak będziesz zamawiał elektronike na PE to tak jak radził motorniczy-zmień dane w profilu

RE: Zakupy w SHOPie i dane do wysyłki - DonHoracy - 18-09-2010 19:52

Bolt nie wiem czy mnie zrozumiałeś. Ja paypalla już zamówiłem na restocku podając dane do PL (takie jakie mam w profilu). Było to w czwartek więc paypal jeszcze nie doszedł a teraz chcę coś kupić w shopie i jak wiadomo muszę do PE wysłać i moje pytanko czy muszę zmienić te dane w profilu na PE czy wystarczy jak przy finalizacji zamówienia w shopie podam do PE.

RE: Zakupy w SHOPie i dane do wysyłki - Tech - 18-09-2010 22:13

Nie musisz nic zmieniać w profilu. Można przecież wysyłać przedmiotu z shopu i restocków do np. swojej rodziny w USA - Kathy kiedyś o tym wspominała...

RE: Zakupy w SHOPie i dane do wysyłki - DonHoracy - 20-09-2010 17:48

Tech ale nieraz pisali w regulaminach restocków itp. że dane do wysyłki muszą zgadzać się z tymi profilowymi. Nie wchodziłem przez wakacje na lockerz więc może się to zmieniło ale na wszelki wypadek chciałbym potwierdzenia tego Smile

RE: Zakupy w SHOPie i dane do wysyłki - Tech - 20-09-2010 18:21

Hm, nie pamiętam niczego takiego Tongue W regulaminie pisze tylko, że adresy muszą być wprowadzone poprawnie i być rzeczywiste.

Ja zamawiałem kiedyś coś z shopa na inne dane i normalnie wysłali Smile

RE: Zakupy w SHOPie i dane do wysyłki - DonHoracy - 20-09-2010 18:25

Ok o taką odpowiedź mi chodziło Smile Jeśli zamawiałeś i doszło to super Smile

RE: Zakupy w SHOPie i dane do wysyłki - Miu - 20-09-2010 18:32

ale oczywiście jeśli zmienisz je to nic ci się nie stanie,a będziesz miał pewność.Motorniczy radził żeby zmienić,nawet godzinę ustawić na amerykańską.