Problem z wklejaniem linków z yt w komentarzach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: Problem z wklejaniem linków z yt w komentarzach (/Temat-Problem-z-wklejaniem-linkow-z-yt-w-komentarzach-137527) |
Problem z wklejaniem linków z yt w komentarzach - Soplica - 29-08-2016 14:31 Witam, mam taki problem że jak wklejam link filmiku z youtube w komentarzach pod postami niektórych fanpejdży to często wyskakuję komunikat: " Te materiały nie są już dostępne Żądane materiały nie mogą być w tej chwili wyświetlone. Być może są niedostępne tymczasowo lub kliknięty link jest nieaktualny, bądź nie masz uprawnień do przeglądania tej strony." Muszę kliknąć spróbuj ponownie aby komentarz się wyświetlił :S RE: Problem z wklejaniem linków z yt w komentarzach - DaSoc - 29-08-2016 14:48 Potrzebny ci jakiś skracacz linków, może zrób stronkę i dodaj filmik w iframe masz tu taki przykładowy kod Kod: <!doctype html> RE: Problem z wklejaniem linków z yt w komentarzach - Soplica - 29-08-2016 15:50 (29-08-2016 14:48)DaSoc napisał(a): Potrzebny ci jakiś skracacz linków, może zrób stronkę i dodaj filmik w iframe masz tu taki przykładowy kod A nie ma jakiejś strony, gdzie można wygenerować ten skrócony link? - Przed chwilą sprawdzałem na moim głównym koncie czy można w szybkim tempie spamować linkami w komentarzach pod postami fanpejdży i było ok. Może na tym fejk koncie facebook mi jakieś ograniczenie dał, nie wiem ;s RE: Problem z wklejaniem linków z yt w komentarzach - DaSoc - 29-08-2016 15:53 Wiesz co proponuję ci rozesłać to z innych kont a jeżeli problem będzie się powtarzał coś pomyślimy RE: Problem z wklejaniem linków z yt w komentarzach - Soplica - 29-08-2016 16:14 (29-08-2016 15:53)DaSoc napisał(a): Wiesz co proponuję ci rozesłać to z innych kont a jeżeli problem będzie się powtarzał coś pomyślimy Wiesz co, jednak na głównym koncie też to jest ;p - Dzisiaj dostanę nowe konto to spróbuje na nowym i dam znać. RE: Problem z wklejaniem linków z yt w komentarzach - Soplica - 31-08-2016 18:16 Na nowym koncie też chwilkę pospamowałem, wysłałem 5 linków i potem już dupa dalej to się dzieję. Pewnie jakieś zabezpieczenie |