![]() |
NoMinCashout (0,34$ na dzień) Bux z ofertami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: NoMinCashout (0,34$ na dzień) Bux z ofertami (/Temat-NoMinCashout-0-34-na-dzien-Bux-z-ofertami-13743) |
NoMinCashout (0,34$ na dzień) Bux z ofertami - Arekxxl - 18-09-2010 14:06 Cześć!! Znalazłem nowego buxa w którym można nieźle zarobić, oto małe info: -Pierwsza wypłata bez minimum -Druga i kolejna wypłata od 3$ (8dni zbierania) -Codziennie 21 reklam do obejrzenia (razem 0,34$) -Ponad 120,000 użytkowników -Ponad 17,000 wypłaconych dolarów -Wypłata na Pay Pal w ciągu 30 dni (zazwyczaj krócej) -50% z klików poleconych -Płatne oferty za które również otrzymujemy $$ UWAGA!! -NIE DOSTAŁEM JESZCZE WYPŁATY OD TEGO BUXA ALE CZYTAŁEM ŻE JEST WYPŁACALNY -ZLECIŁEM NA RAZIE JEDNĄ WYPŁATĘ (0,34$) JEŻELI DOJDZIE TO WSTAWIE TU SCREENA -NIE ZASZKODZI CI WEJŚĆ I WYKLIKAĆ, JEST DUŻE PRAWDOPODOBIEŃSTWO WYPŁACALNOŚCI -PROSZĘ O REJESTRACJĘ Z MOJEGO REFLINKA PONIEWAŻ PRZYCZYNI SIĘ TO DO SPRAWDZENIA UCZCIWOŚCI BUXA REFLINK: nomincashout.com/register.php LINK: nomincashout.com/register.php NIE KLIKAĆ W ANTI CHEAT LINK! DO NOT CLICK! RE: NoMinCashout (0,34$ na dzień) Bux z ofertami - Arekxxl - 18-09-2010 23:26 Odświeżam Ponieważ Wyedytowałem Temat I Jest Bardziej Czytelny RE: NoMinCashout (0,34$ na dzień) Bux z ofertami - Arekxxl - 19-09-2010 13:05 DAJCIE MI TUTAJ SWOJE PAY PALE CI KTÓRZY SIĘ ZAREJESTROWALIŚCIE!! ORAZ NAZWĘ UŻYTKOWNIKA W BUXIE !! Jeżeli bux wypłaci to wpłącę na wasze konto 1zł (ci którzy klikają) RE: NoMinCashout (0,34$ na dzień) Bux z ofertami - marmirow - 19-09-2010 14:52 Scam Szkoda Twojego klikania tam. Zleciłem już dawno temu i do tej pory nie zapłacili NoMinCashout (0,34$ na dzień) Bux z ofertami - DDK - 05-08-2012 19:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |