Kupuj, klikaj, otrzymuj rabat :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kupuj, klikaj, otrzymuj rabat :) (/Temat-Kupuj-klikaj-otrzymuj-rabat-137402) |
Kupuj, klikaj, otrzymuj rabat :) - oms1983 - 25-08-2016 20:20 Cześć mam na imię Krzysiek i mam zamiar na własnej skórze przekonać się o opłacalności kupowania reklam w mxrevshare.com. Do płatności używam Payzy jest jakiś inny procesor, który na wstępie nie pochłania 5% kwoty inwestycji? Start uczestnictwa w programie: 15-08-2016r. Dni w programie: 11 Zainwestowane środki w program: 1600zł Zainwestowane środki okołoprogramowe: 131,97 Łącznie: 1731,97zł Wypłacone:0zł Zysk z rabatu na reklamach: 0zł (mam tutaj na myśli pieniądze, które fizycznie trafiły spowrotem na moje konto w banku) Procentowy zwrot:-100% Mam nadzieję, że uda się aby wpisy pojawiały się cyklicznie Dla chętnych REFBACK MXREVSHARE Podgląd konta w MXRevShare Do płatności używam Payzy jest jakiś inny procesor, który na wstępie nie pochłania 5% kwoty inwestycji? Pozdrawiam Krzysiek RE: Kupuj, klikaj, otrzymuj rabat :) - fusek - 25-08-2016 20:25 Niepotrzebnie sie wysilales - temat poleci. Kupuj, klikaj, otrzymuj rabat :) - piotrekprorok - 25-08-2016 20:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |