![]() |
Problem z linkiem na FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Problem z linkiem na FB (/Temat-Problem-z-linkiem-na-FB-137394) |
Problem z linkiem na FB - Sp00n - 25-08-2016 15:34 Cześć, ostatnio chciałem dodać link na facebooka, jednak wyświetlił mi się komunikat : "Materiał, który próbujesz udostępnić, zawiera link, który nasze systemy zabezpieczające uznały za niebezpieczny. Usuń ten link, aby kontynuować." Ma ktoś jakiś dobry skracacz, który maskuje oryginalny adres ? ![]() RE: Problem z linkiem na FB - twardy - 25-08-2016 15:41 Poszukaj jakiejs darmowej/taniej domenki i zrob przekierowanie 301 na link... lub szukasz hostingu+domeny i robisz wlasnego skracacza. RE: Problem z linkiem na FB - Sp00n - 25-08-2016 17:17 Dzięki bardzo, zabieram się do roboty ![]() RE: Problem z linkiem na FB - mlody16918 - 25-08-2016 18:29 Zależy gdzie chcesz ten link dodawać. Jak chcesz spamować w grupach po kilkaset postów dziennie to domenka na niewiele się zda. RE: Problem z linkiem na FB - Huston - 26-08-2016 08:06 Polecam założyć swoją grupę na facebooku i tam wrzucić swój link z reklamą (najlepiej z użyciem własnej domeny), następnie linkiem z postu swojej grupy dodawać posty w innych grupach. Odnośnie do domen to polecam te z nazwa.pl przy odrobinie kreatywności, możemy zakładać je całkowicie za darmo ![]() Tak jak kolega wyżej napisał, polecam założyć skrypt skracania linków na swoim hostingu. Dodatkowo przy odpowiednich ustawieniach iframe zmniejszamy ryzyko zablokowania adresu, jednak ja nie zarabiam na facebooku. Wypadłem z tej socjalnej gry i nie wiem jakie konfiguracje są teraz na topie - facebook wprowadza ciągle nowe zabezpieczenia. |