Przyjmowanie płatności kartą kredytową/debetową bez firmy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Przyjmowanie płatności kartą kredytową/debetową bez firmy (/Temat-Przyjmowanie-platnosci-karta-kredytowa-debetowa-bez-firmy-137363) |
Przyjmowanie płatności kartą kredytową/debetową bez firmy - makecash - 24-08-2016 20:03 Witam, poszukuję serwisu, który pozwoli na przyjmowanie płatności z kart kred./deb. Chcę żeby nie wymagali firmy, ponieważ jej nie mam Daję repki Pozdrawiam RE: Przyjmowanie płatności kartą kredytową/debetową bez firmy - Ascoran - 24-08-2016 22:01 Nie ma czegoś takiego i nigdy nie będzie z wiadomych przyczyn... RE: Przyjmowanie płatności kartą kredytową/debetową bez firmy - Obywatel - 24-08-2016 22:25 (24-08-2016 22:01)Ascoran napisał(a): Nie ma czegoś takiego i nigdy nie będzie z wiadomych przyczyn... Zaskoczę Cię. Jest to możliwe. Firmy operują w USD i Euro. Przyjmą płatność w każdej walucie, i skonwertują na dowolną walutę. I nie wymagają zarejestrowanego biznesu. Zamiast hejtować, poszukajcie w necie. Z tego co się orientuję, to nie ma Takich Polskich firm. Znam jedną firmę znad Loary, co przyjmuje płatności cc przez telefon. Druga mieści się USA, i wymaga własnej strony, ewentualnie oferuje kod. Znam dwie firmy, znając życie, istnieje ich sporo więcej. Powodzenia w poszukiwaniach. RE: Przyjmowanie płatności kartą kredytową/debetową bez firmy - Ascoran - 25-08-2016 20:16 (24-08-2016 22:25)Obywatel napisał(a):Zaskoczyłeś mnie(24-08-2016 22:01)Ascoran napisał(a): Nie ma czegoś takiego i nigdy nie będzie z wiadomych przyczyn... Trzeba o tym poczytać w takim razie bo może się przydać |