Zarabianie na reflinkach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na reflinkach (/Temat-Zarabianie-na-reflinkach-137345) Strony: 1 2 |
Zarabianie na reflinkach - Makavellis - 24-08-2016 13:25 Witam. Ostatnio wpadłem na całkiem ciekawy pomysł jak zarabiać poprzez reflinki. Raczej nie znam nikogo kto by zarabiał w ten sposób, a pare złotych by mogło wpaść Niestety na stronce portmmo trzeba spełnić wymagania np. posiadac fanpage 5k like. Nie wklejałbym linków na facebooka, youtube ani na inne tego typu media, a taki fanpage ciężko zrobić. Zacząłem z 2 dni temu i udało mi się uciułać 100 lajków, a gdzie tu do 5 tysięcy... Znacie jakieś strony z reflinkami gdzie nie potrzebne są wymagania lub są małe? RE: Zarabianie na reflinkach - twardy - 24-08-2016 13:31 Zakladasz konto na fb, jakas dupeczke wrzucasz na profilowe i lecisz po wszystkich grupach: swag, snapchat, poznajmy sie etc... przy 5000 znajomych przeksztalcasz profil w fanpage RE: Zarabianie na reflinkach - Makavellis - 24-08-2016 13:38 Co? Da sie tak? :o O kurde nie wiedzialem, jesteś moim mistrzem! :O Wrócę wieczorem to to ogarnę. Znajomi zmieniaja sie w lajki czy jak to działa? RE: Zarabianie na reflinkach - twardy - 24-08-2016 13:44 Tak. Pamietaj by znajomych przyjmowac, nie wysylaj ludziom zaproszen. RE: Zarabianie na reflinkach - Makavellis - 25-08-2016 00:13 Już ogarnięte i działa A tak z ciekawości, czemu nie wysyłać? RE: Zarabianie na reflinkach - tumcio1234 - 25-08-2016 02:07 Bo bana wyłapiesz jak za dużo wyślesz RE: Zarabianie na reflinkach - twardy - 25-08-2016 10:11 Dokladnie, wyslesz x zaproszen, kilka osob zglosi to jako spam i weryfikacja na konto. RE: Zarabianie na reflinkach - radek0389 - 25-08-2016 11:16 (24-08-2016 13:25)Makavellis napisał(a): Witam. Ostatnio wpadłem na całkiem ciekawy pomysł jak zarabiać poprzez reflinki. Dlaczego Ty jak i wielu stawia znak równości ("=") "między zarabianie na refflinkach" a "promowanie gier". Jakby to było to samo. Refflink to link polecający, a polecać możesz wszystko, od żelu na suchość pochwy po konta bankowe. BTW. To że sieci mają wymaganie w postaci posiadanie jakiegoś zaplecza, nie powoduje, że bez niego nie można zarabiać. Zwyczajnie pisz do supportu i przedstaw im swoją metodę promocji i szacowane zarobki. Jeśli ty będziesz zarabiał to i oni też, więc nie będą mieć nic przeciwko. Oczywiście o ile wszystko w ramach regulaminu. RE: Zarabianie na reflinkach - Makavellis - 25-08-2016 12:49 Dzieki twardy za rozwiązanie, już wczoraj dałem repa Myślicie, że przyjmowanie 100 znajomych na godzinę będzie dobre czy za dużo w zbyt krótkim odstępie czasu? radek0389 wiem o tym, ale obrałem sobie za cel gry. Nie chciałbym przekonywać kogoś do kupna żelu intymnego RE: Zarabianie na reflinkach - KenkyushaKamil - 25-08-2016 13:11 http://www.programy-afiliacyjne.com.pl/programy-partnerskie/kategoria/gry/296/0.html Spis programów pod gry |