Proszę o pomoc, mam problem z wpisami. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Proszę o pomoc, mam problem z wpisami. (/Temat-Prosze-o-pomoc-mam-problem-z-wpisami-137220) |
Proszę o pomoc, mam problem z wpisami. - emin88 - 20-08-2016 19:57 Witam. Postaram się jak najprościej opisać swój problem. Wszystkie wpisy są posegregowane na kategorie. Ale każdy jeden pokazuje się na stronie głównej. Dodatkowo na stronie mam podstrony (kontakt, o mnie, regulamin itd...) Chciałbym na stronie stworzyć nową podstronę, ale problem w tym żeby to nie była strona statyczna, ale również z wpisami (nie tymi z strony głównej). Po prostu dodawać wpis, ale do nowej podstrony i aby tylko tam był widoczny. Nigdzie nie potrafię znaleźć pomocy... RE: Proszę o pomoc, mam problem z wpisami. - rozekrr - 22-08-2016 14:07 Najprościej będzie chyba stworzyć oddzielną kategorię, tam zamieszczać te wpisy a link do podstrony dać jako nazwastrony/category/nazwakategorii Pzdr. RE: Proszę o pomoc, mam problem z wpisami. - ar4 - 23-08-2016 06:19 Obawiam się, że bez stworzenia nowej strony index się nie obejdzie... Musisz poszukać w dokumentacji WP jak powinno tworzyć się strony główne... Jak chcesz wyświetlać tylko z jednej kategorii wyświetlać wpisy to musisz poszukać funkcji (hook). RE: Proszę o pomoc, mam problem z wpisami. - emin88 - 25-08-2016 10:00 (22-08-2016 14:07)rozekrr napisał(a): Najprościej będzie chyba stworzyć oddzielną kategorię, tam zamieszczać te wpisy a link do podstrony dać jako nazwastrony/category/nazwakategorii Możesz mi powiedzieć jak to zrobić ? bo nie bardzo rozumię dobra już wiem dzięki Dobra już kumam dzięki |