Pomysł na reklamodawce/sieć? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Pomysł na reklamodawce/sieć? (/Temat-Pomysl-na-reklamodawce-siec-137148) |
Pomysł na reklamodawce/sieć? - Vasaki - 18-08-2016 22:27 Witajcie, potrzebuje drobnej porady Może ktoś będzie posiadał pewne doświadczenia w tej kwestii Otóż strona posiada traffic międzynarodowy (screeny na dole) i w sumie wszystkie powieszchnie mam zagospodarowane poza wymiarowymi ADS. W tym wypadku 3 (2 poziome i jeden kwadraciak) ale jak gdyby nie o tym mowa Potrzebuje ew. informacji na temat jakiejś sieci ktora była by ew. zainteresowana takim ruchem jednocześnie nie płacąc za niego 10$ w skali miesiąca... Nowi użytkownicy to około 95% (wyciąg z 30 ostatnich dni) A kończąc na: Niczego poza google adsense nie znalazłem w tym wypadku, lecz niestety nie ma możliwości podpięcia tutaj ich opcji reklamowej ze względu na rodzaj contentu. Być może przyjdzie wam coś do głowy (bo co 2 to nie jedna w koncu ) Czekam na wasze ew. propozycje Krystian RE: Pomysł na reklamodawce/sieć? - makecash - 18-08-2016 22:49 Witam jeżeli wchoddzi w grę sprzedaż reklamy mi to proszę o priv. Pozdrawiam RE: Pomysł na reklamodawce/sieć? - KenkyushaKamil - 19-08-2016 16:59 Polecam adboni RE: Pomysł na reklamodawce/sieć? - avrice - 22-08-2016 06:30 Może zanox? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka |