![]() |
Gdzie mogę zainwestować? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Gdzie mogę zainwestować? (/Temat-Gdzie-moge-zainwestowac-137126) |
Gdzie mogę zainwestować? - RoyMaster - 18-08-2016 10:23 Witam, gdzie mogę zainwestować $20? Jaki program na dzień dzisiejszy polecacie i taki żebym nie utopił? Dodam, że takie inwestowanie to będzie mój pierwszy raz gdyż nigdy wcześniej się w takie coś nie bawiłem. Zależy mi aby była możliwość płatnością PayPal. RE: Gdzie mogę zainwestować? - mateusz2045 - 18-08-2016 10:26 Wymień sb w dziale transfery gotówki kasę paypal na payza. Jeśli chodzi o Revshare to żaden poważny nie będzie miał paypala ![]() RE: Gdzie mogę zainwestować? - RoyMaster - 18-08-2016 11:12 Okey to w takim razie jeżeli PayPal nie wchodzi w grę to jaki serwis polecasz z payza? RE: Gdzie mogę zainwestować? - mikuss - 18-08-2016 11:17 (18-08-2016 11:12)RoyMaster napisał(a): Okey to w takim razie jeżeli PayPal nie wchodzi w grę to jaki serwis polecasz z payza? Ja z Payza nie polecam ŻADNEGO. Bo payza to największy złodziej pieniędzy ze swoimi prowizjami ![]() Najtańszym w "utrzymaniu" pod względem prowizji jest PerfectMoney RE: Gdzie mogę zainwestować? - Wojtek574 - 18-08-2016 15:59 Możesz spróbować w mxrevshare ![]() ![]() ![]() RE: Gdzie mogę zainwestować? - Takeo - 18-08-2016 20:36 z 20$ to proponuje pobawić się w HYIPY i zobaczyć jak to działa, możesz rozłożyć na 2 i zmniejszyć ryzyko, najwyżej jeden padnie a tamten drugi odrobi strate. HYIPy typu 3-10% dziennie. Ewentualnie dozbieraj do 54$ i zgłoś się do mnie, powiem gdzie możesz zarabiać fajne pieniądze z inwestycji, bez polecania, z automatycznie budującej się struktury |