![]() |
Książki dla bogatych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Książki dla bogatych (/Temat-Ksiazki-dla-bogatych-137008) |
Książki dla bogatych - NextGen - 14-08-2016 22:00 Siema wszystkim ! ![]() Może jakoś ciekawie uda się rozwinąć ten temat ![]() Od jakiegoś czasu skupiam się na rozwoju osobistym i szkoleniu się w dziedzinie prowadzenia biznesu i nie tylko, zacząłem czytać książki w tym temacie, póki co przeczytałem : 1. Bogaty Ojciec, Biedny Ojciec - Robert Kiyosaki - chyba każdy z was zna tę pozycje ![]() 2. Bogaty albo biedny. Po prostu różni mentalnie - T. Harv Eker - genialna książka nie tylko o zarządzaniu pieniędzmi, ale także o radzeniu sobie z problemami jakie codziennie nam towarzyszą. Jestem w trakcie czytania : 3. Guru KULTU...ry - Michał Wawrzyniak 4. Biznes po prostu - Leszek Czarnecki Pytanie do Was ! Jakie książki o biznesie i rozwoju osobistym / podejściu psychologicznym do ludzi w celu zdobywania przyjaciół polecacie ? Jak możesz krótko opisz swoją propozycję i jakie są Twoje odczucia po lekturze ![]() Polećcie coś ! ![]() ![]() ![]() |