Dziennik Upartego Człowieka. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Upartego Człowieka. (/Temat-Dziennik-Upartego-Czlowieka-136955) |
Dziennik Upartego Człowieka. - KazDam - 13-08-2016 08:38 Cześć, Dla tych niedowiarków, którzy mnie hejtowali to dziękuję. To dzięki wam jestem tutaj i mogę pochwalić się swoimi wynikami. Shutterstock 37,46 $ Cupsell 527,31 zł Dlaczego zarabiam na Shutterstock i Cupsell? Raz projektuje koszulkę lub robię zdjęcie i to ciągle na siebie zarabia. Na zdjęciach jest więcej szczegółów. Trzy szybkie rady. 1. Nie poddawaj się (przereklamowane, ale prawdziwe) 2. Jeśli masz sklep to załóż instagram 3. Rób mnóstwo zdjęć i wstawiaj na shutterstock Piątek, Sobota, Niedziela skupiam się tylko pomaganiu wam. Odpisywaniu itp. Poniedziałek i Wtorek zarabianie w internecie Środa i Czwartek Wolne Oczywiście będę odpisywał w pozostałe dni, ale nie wszystkim. max. 5-8 osób. Uważajcie na Hejterów. Zrobiłem np. sklep wędkarski to człowiek zerżnął moje koszulki :/ i do tego ocenił mój sklep na jedną gwiazdkę. I tak kilka sklepów dostało za przeproszeniem po dupie. Tutaj Shutterstock i Cupsell A tu z mojego bloga screen ogólnych statystyk z zarabiania RE: Dziennik Upartego Człowieka. - Mafiozo19990 - 13-08-2016 10:53 gratulacje i powodzenia RE: Dziennik Upartego Człowieka. - KazDam - 13-08-2016 11:39 Dziękuje RE: Dziennik Upartego Człowieka. - ScroX - 13-08-2016 11:52 Powodzenia ! Tylko nie rozumiem jednego, po cholerę tyle tych dzienników ? ostatni założyłeś i tyle - Nawet jednego postu nie napisałeś,a żaden niczym nowym się nie wyróżniają więc mógłby być jeden dziennik o wiele ciekawszy niż 5 po kilka postów RE: Dziennik Upartego Człowieka. - KazDam - 13-08-2016 11:55 (13-08-2016 11:52)ScroX napisał(a): Powodzenia ! Proszę się nie martwić to jest ostateczny dziennik Wreszcie zacząłem zarabiać porządne pieniądze i chciałem zacząć tzw. nowy etap mojego życia. We wrześniu rezygnuję z etatu RE: Dziennik Upartego Człowieka. - Lanserek - 13-08-2016 13:04 Jak to jest z tym ocenianiem sklepów? Trzeba być klientem, czy każdy może to robić? Niestety ludzie potrafią być różni. Ja jakiś czas temu zajmowałem się sprzedażą rzeczy wirtualnych i mimo tego, że jasno miałem napisane ,, dostawa do 48h'' to mialem gościa, który przez kilka godzin napisał mi kilkadziesiąt maili na przemian zgłaszając na policje i przepraszając i prosząc o wysyłkę towaru, podczas gdy sobie spałem RE: Dziennik Upartego Człowieka. - KazDam - 13-08-2016 13:21 (13-08-2016 13:04)Lanserek napisał(a): Jak to jest z tym ocenianiem sklepów? Trzeba być klientem, czy każdy może to robić?Musisz być zarejestrowany na Cupsell. Czyli tak naprawdę można mieć fake konta. Nawet zdobyłem adres e-mail osoby, która mnie niszczy i napisałem do niej. Ale odpowiedzi do teraz nie ma. RE: Dziennik Upartego Człowieka. - adsensiak - 13-08-2016 13:25 Te 527,31 zł w jakim czasie zarobione? RE: Dziennik Upartego Człowieka. - KazDam - 13-08-2016 13:35 (13-08-2016 13:25)adsensiak napisał(a): Te 527,31 zł w jakim czasie zarobione? Miesiąc, ale to z uczeniem. Teraz wciągu dwóch trzech dni mogę to wyciągnąć. Mam 7 sklepów i tak naprawdę odświeżam stronę i patrze ile ludzi zamówiło w moim sklepie. RE: Dziennik Upartego Człowieka. - denio - 13-08-2016 13:40 Promujesz sklep czy hajs wpada sam? |