Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pytania, pytania i jeszcze raz pytania - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396)
+---- Wątek: Pytania, pytania i jeszcze raz pytania (/Temat-Pytania-pytania-i-jeszcze-raz-pytania-136911)

Pytania, pytania i jeszcze raz pytania - herrington - 11-08-2016 18:55

Witam wszystkich, zainteresował mnie LeadMore i z racji posiadania kupy wolnego czasu mam zamiar spróbować swoich sił, ale od czegoś trzeba zacząć, stąd najpierw chciałbym zadać kilka pytań odnośnie branży i samego LeadMore

1. Jakie obecnie metody wypłaty pieniędzy obsługuje LeadMore (na ich stronie kompletna pustka na ten temat), głównie chodzi mi o to czy istnieje jakaś metoda wymijająca konieczność podawania rachunku bankowego czy legalizm przede wszystkim? Smile

2. Czy warto w ogóle kreować jakieś witryny z ciekawym contentem czy lepiej poświęcić cały czas na tworzenie wymyślnych baitów na fb?

3. Co do facebooka, jak wygląda sprawa postowania witryn na śmieciowych domenach (.tk .cf .ml itd)? Są z tym jakieś problemy, albo może warto od razu zainwestować w domenę .pl bo inaczej ludzie dużo niechętniej wchodzą?

Jeszcze kilka kwestii mnie nurtuje ale być może poradze sobie z nimi sam, na razie proszę o odpowiedź na te

RE: Pytania, pytania i jeszcze raz pytania - wydra87 - 11-08-2016 20:32

1. Wypłaty masz na konto lub PayPal.
2. Zawsze własna witryna to unikat względem popularnego spamu na FB - aczkolwiek programy LM są także idealnie dobrane pod FB.
3. Zdecydowanie polecam własną domenę. Śmieciowe aliasy mają to do siebie, że z reguły strona zaśmiecona zostaje niepotrzebnymi reklamami, a prędzej czy później i tak FB zaczyna blokować linki z takimi między skrótami.

Osobiście testując 4 serwisy (nie licząc LM) - Leadmore bije wszystkie zarówno pod względem skutecznosci jak i konwersji. Myślę (jak pewnie wiele osób tutaj) że jest to najlepszy serwis sub sms na rynku.
Polecam pobrać i przeczytać poradnik dostępny na stronie LM.

RE: Pytania, pytania i jeszcze raz pytania - Huston - 11-08-2016 21:13

Cieszymy się że zdecydowałeś się wybrać naszą wspaniałą platforme i zarabiać razem z nami.

Zgadzam się z powyższymi odpowiedziami @[wydra87]

Po rejestracji w naszym serwisie polecam przejść Ci od razu do zakładki "Dodatki" gdyż w menu masz 2 bardzo atrakcyjne wybory
Jest nimi dział "FAQ" w którym znajdują się zbiory „często zadawanych pytań” i odpowiedzi na nie, oraz poradnik Leadmore w którym znajdziesz podstawowe wytłumaczenie zwrotów, skrótów jak i kilka cennych wskazówek, które pomogą Ci zacząć u nas zarabiać.

Jeśli masz jakieś pytania to pisz śmiało na [email protected]