![]() |
Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! (/Temat-Spis-nagrod-kalkulator-PTZ-generator-sygnatur-autofill-i-Redemption-Checker-1369) |
Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - 0g0r - 01-02-2010 21:16 Siemank0 Wink Skrypt, który napisałem poprzednio - Redeption Checker, zadziałał, jednak tak jak pod koniec pisałem, jedynie dla VIPów. Niech Admin spróbuje Wink. 1300 maili w ciągu 30 sekund. Niewykonalne. Uruchomię teraz kolejne serwery, aby więcej osób mogło skorzystać. Stworzyłem stronkę, na której znajdują się do wglądu nagrody wraz z oprawą graficzną PTZ Place, kalkulator PTZ, a także generator sygnatur oraz autofill. Te 2 ostatnie dodatki będą dostępne prawdopodobnie jutro, gdy już się uporam z nauką Wink. W najbliższym czasie wrzucę także czat Wink. Gwoździem strony jest jednak skrypt Redemption Checker, jednak tylko dla VIP-ów. Usprawnię go w najbliższym czasie, aby pozbyć się problemów jakie zastałem przy ostatnim restocku. www: http://premium.Retkinia.Net/ Czekam na opinie o stronce Wink ++ Dodałem kalkulator PTZ. Autofill jest także dostępny, jednak coś jest nie tak. ++ Bardzo fajny pomysł podsunął mi ManetaMajster. Dotyczy on PTZ Place, a właściwie mierzenia waszych zdolności zamawiania ;D. Więcej w najbliższym czasie, jak znajdę chwilę Smile. RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - Alcor - 01-02-2010 21:21 Świetne, jesteś wielki! ![]() RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - MotorniczyTramwaju - 01-02-2010 22:56 Wielkie dzięki! Obliczyłem, że akurat 28 lutego będę miał 200PTZ na PSP!! (ciekawe kiedy ten restock w lutym ale to już inny temat do tego), autofilla mam dobrze ustawionego ![]() RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - Zythus - 02-02-2010 07:31 Nie dostałem żadnej wiadomości dotyczącej restocku :/ A byłem zarejestrowany. Btw. to byłoby i tak za późno ![]() RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - 0g0r - 02-02-2010 14:16 Ale nie byłeś VIP-em ![]() RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - Szymik - 02-02-2010 14:22 Super ![]() RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - Athemis - 03-02-2010 07:53 Dobrze, że się strasz. Wielki szacun za całą robotę, ale design przydałby się bardziej Lockerzowy jak dla mnie ![]() RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - 0g0r - 03-02-2010 20:14 No nie wiem... właśnie już mnóstwo tego fioletowego ;D. DODALEM licznik cła i vatu ![]() RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - Gumowy - 03-02-2010 20:21 Plusik za dobrze wykonaną robote. Licznik cła i vatu także się przyda RE: Spis nagród, kalkulator PTZ, generator sygnatur, autofill i Redemption Checker! - rubik - 03-02-2010 20:21 hehe pewnie i tak ten twój skrypt nie zadziała .... [info o restock] nawiasem ta www wcale nie chodzi szybciej od mojej ;p TU MACIE PTZ PLACE a jutro, a może nawet dziś też cóś takiego jak kaukulator zrobię ![]() ![]() |