Zlecenia, praca zdalna www.darmoweprezenty.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zlecenia, praca zdalna www.darmoweprezenty.pl (/Temat-Zlecenia-praca-zdalna-www-darmoweprezenty-pl-136776) |
Zlecenia, praca zdalna www.darmoweprezenty.pl - piotrowin85 - 08-08-2016 21:35 Kolejny portal, który pozwala zarabiać, ale zarobki są tu wyższe niż gdzie indziej. www.darmoweprezenty.pl. Zarabia się najlepiej na artykułach, ankietach, można też dodawać opinie - wybór jest spory. Nie ma żadnych limitów, minimum do wypłaty to 10 złotych. Ja mam tu konto i sobie chwalę. RE: Zlecenia, praca zdalna www.darmoweprezenty.pl - iPlusOfficial - 08-08-2016 21:38 Wypłaciłeś już? RE: Zlecenia, praca zdalna www.darmoweprezenty.pl - dazy19 - 08-08-2016 21:38 Heh kolejna reklama strony ktora pewnie nie ma porycia i zbiera dane ^^ RE: Zlecenia, praca zdalna www.darmoweprezenty.pl - toomysai - 08-08-2016 23:25 Daj jakiegoś ss z dowodem wypłat RE: Zlecenia, praca zdalna www.darmoweprezenty.pl - twardy - 08-08-2016 23:28 Mam jakies wrazenie, ze ten temat juz byl poruszany kilka razy na forum i zawsze ladowal w koszu... RE: Zlecenia, praca zdalna www.darmoweprezenty.pl - Biurowy - 09-08-2016 09:03 Jak widać, jest tam mnóstwo osób, które zarabia. Jeśli ktokolwiek z użytkowników zgodzi się na ujawnienie dowodów wypłat, to będe wdzięczny. Mogę zdradzić tylko, że niektóre osoby w przeciągu miesiąca wypłaciły juz ponad 1500zł. Zlecenia, praca zdalna www.darmoweprezenty.pl - surfer0700 - 09-08-2016 13:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |