Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dodawanie znajomych do grupy - nowa blokada FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Dodawanie znajomych do grupy - nowa blokada FB (/Temat-Dodawanie-znajomych-do-grupy-nowa-blokada-FB-136694)

Dodawanie znajomych do grupy - nowa blokada FB - ciasnywiesiek93 - 06-08-2016 23:12

Witam,
Od jakichś 2 tygodni ciężko jest jakimkolwiek skryptem lub wtyczką do przeglądarek typu: "facebook group invite all" dodawać znajomych do grupy.

2 tygodnie temu bez problemu można było dodać co najmniej 250 osób i dopiero wtedy była blokada. A teraz ciężko dodać nawet ręcznie 10 osób... Próbowałem na różnych kontach, IP i komputerach, nadal to samo. Czy ktokolwiek ma podobny problem?

Zna ktoś jakiś dobry skrypt by temu zaradzić? Czy to może już koniec ery dodawania znajomych do grup?

Pozdrawiam

RE: Dodawanie znajomych do grupy - nowa blokada FB - morfeusz007 - 08-08-2016 10:00

Potwierdzam mam taką samą sytuację nie mogę nawet ręcznie dodać więcej niż 20 znajomych ma ktoś na to może jakiś sposób

RE: Dodawanie znajomych do grupy - nowa blokada FB - ciasnywiesiek93 - 08-08-2016 15:31

Witaj w klubie Morfeusz007, już myślałem że coś u mnie jest nie tak, a jednak fejsbuczek maczał w tym palce wprowadzając blokadę.

Zauważyłem, że moi znajomi bez wiedzy dodają mnie do grupy, oczywiście z subskrypcjami, zmiana tła na facebooku itp.
Mniemam, że jest to jakiś wirus lub aplikacja na fb, która dodaje te osoby do grupy? W każdym razie w takich grupach jest +6000 więc na to wychodzi, że mogą zapełniać sobie je bez blokad tym sposobem.

Ktoś z forumowiczów rozkminia ten sposób lub jakikolwiek inny by dodać osoby do grupy?

RE: Dodawanie znajomych do grupy - nowa blokada FB - jamroczik - 08-08-2016 17:55

Jakaś nowa appka na fb? Kwestia kiedy pojawi sie w dziale na sprzedażSmile

RE: Dodawanie znajomych do grupy - nowa blokada FB - jamroczik - 11-08-2016 14:12

A w temacie dodawania do samych grup - teraz jest jakiś limit na 2 tygodnie po dodaniu do kiludziesięciu grup. Macie podobnie dla stazowych kont? Czy jest on jednakowy dla wszystkich, bo dawno nie dodawałem się do grup.