Gdzie zarabiać po powrocie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Gdzie zarabiać po powrocie. (/Temat-Gdzie-zarabiac-po-powrocie-136571) |
Gdzie zarabiać po powrocie. - knighterwkk - 03-08-2016 21:55 Witam, kiedyś mialem tutaj konto kilka postów, ale zapomniałem hasła, mniejsza o to, całkowitym nowicjuszem nie jestem. Bardzo krótka historyjka. Bardzo dawno temu PPA własna strona (zarobek 100$) szło oporowo wiec nie było motywacji - olałem. Jakoś rok temu sub smsy - zarobek lepszy bo 1400zł w dwa miesiące (spam i inne rzeczy, żadnych blogów, żadnej strony) To moja cała przygoda z zarabianiem w internecie, teraz wracam i chciałbym - może to śmieszne, ale żyć sobie po cichu z internetu, nie chce pracować na taśmie jak ostatni czas, chce robić co chcę, być sobie szefem itd, wiecie o co chodzi. Myślałem o YT, jakieś filmy. Może te suby dalej, ze stroną, z głową. Nie wiem bo spam mnie męczył, siedziałem nieraz 6h i spamowałem gdzie się tylko dało. Na czym teraz zarabiać i czy robić własną stronę, mogę nawet zaraz zrobić i zacząć działać, tylko gdzie? Suby/ppa/ppi/ppd nie wiem, najbardziej myślę o SUB SMS bo mam najlepsze wspomnienia, ale czy teraz warto? PS: Własna strona zawsze wygra z blogiem, spamem? RE: Gdzie zarabiać po powrocie. - mahuzz - 03-08-2016 22:00 Tak, wygra. Pod polski ruch sub SMS. RE: Gdzie zarabiać po powrocie. - mikuss - 03-08-2016 22:01 (03-08-2016 21:55)knighterwkk napisał(a): Witam, kiedyś mialem tutaj konto kilka postów, ale zapomniałem hasła Coś czuje, że bedzie ban za multi Masz opcje przypomnienie hasła ale pewnie na tym 1 za to konto będzie również ban RE: Gdzie zarabiać po powrocie. - knighterwkk - 03-08-2016 22:07 Stary, próbowałem, nic z tego co trzeba to zapomniane, było robione na którymś ze starych maili do których nie znam haseł, ale mniejsza. A ktoś kto działa w SUB SMS na stronie/blogu doradzi czy: 1) Strona np. Konkursyblabla.pl (strona tylko z konkursami, posty o konkursach) 2) Strona np. blablablabla.pl (różne rzeczy np. od konkursów do gier, po e-booki, wiele postów) 3) Strona crackfifa16.pl np. Crack fifa 16 i strona jest tylko dla tej jednej rzeczy poświęcona. Która opcja? Mi się wydaje, że druga bo każdy mógłby coś dla siebie znaleźć, ale jak wiemy, niektórzy trzepią nawet na dobrze wypromowanych strona z najbardziej oklepanym doladowaniem np.. RE: Gdzie zarabiać po powrocie. - hangarnabronie - 03-08-2016 23:21 Wszystkie 3 są w sumie dobre. Patrz więc jaką masz konkurencję. Największa konkurencja, gdzie jest dosłownie multum takich stron to opcja 3. Największy ruch zaś zdobędziesz na opcji 2. Skoro myślałeś o youtubie to czemu nie spróbujesz? Z samego Adsense, jeśli dobrze Ci pójdzie to będziesz miał fajny zysk. Dodatkowo, jest o wiele więcej ciekawych sposobów na zarobek. Może CPM? Pozdrawiam RE: Gdzie zarabiać po powrocie. - knighterwkk - 04-08-2016 11:12 Dzięki za odpowiedź. |