![]() |
Jak to ogarnąć? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jak to ogarnąć? (/Temat-Jak-to-ogarnac-136566) |
Jak to ogarnąć? - WuJeKuBa - 03-08-2016 18:54 ![]() Wie ktoś jak wziąć to na górę? Bo nie mogę bez tego nic zrobić.. Po restarcie kompa to samo :/ Ponieważ jak jest za tym czarnym paskiem, pasek programu to nie da się go wyciągnąć na górę.. Może dla nie których drobnostka, ale ja się gubię ![]() RE: Jak to ogarnąć? - vojtec - 04-08-2016 14:45 Jeżeli dobrze zrozumiałem to pomóc może taka czynność: kliknij prawym przyciskiem myszy na pasek zadań, wybierz "właściwości" i tam zaznacz checkbox "włącz autoukrywanie paska zadań", po czym zatwierdź przyciskiem "ok". RE: Jak to ogarnąć? - Slight - 04-08-2016 15:08 Albo 'odblokuj pasek zadań' i możesz sobie tym paskiem przeciągać. ;d RE: Jak to ogarnąć? - sancte - 09-08-2016 15:11 Przeciągnij go na górę, boki. Najpierw go odblokuj, PPM na niego ![]() |