Dziennik pierwszy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pierwszy (/Temat-Dziennik-pierwszy-136458) |
Dziennik pierwszy - amidalez - 01-08-2016 13:37 Od pewnego czasu zabierałam się za pisanie dziennika zarabiania, ale w sumie jakoś tak mi zeszło - ale właśnie stwierdziłam, że zaczyna się nowy miesiąc i że to jest dobry moment, żeby zacząć. W Internecie „pykam” sobie w Programach Partnerskich już od kilku lat. Nawet zarabiam – na ZUS i waciki . Od jakiegoś czasu działam również w programach typu Revshare – i postanowiłam, że to będzie prawdziwy – już nie „wacikowy” biznes. Będę się tu dzielić swoimi przemyśleniami i tym co robię. I mam prośbę – jeśli zobaczycie, że któryś dzień z kolei nie robię nic – kopnijcie mnie, po przyjacielsku w tyłek. Moje cele: - cel do końca 2016 roku: zarabiać dziennie 50 dolarów możliwych do wypłaty. - cel 2017: wymaga dopracowania – kupić swoje miejsce na ziemi – nieduży dom z kawałkiem działki. Programy w których działam: MXRevshare – na dzień dzisiejszy mój główny program. FutureAdPro – można było wpłacać w BTC, więc tu leciały satoshi którym udało się uciec z HashOcean – niestety nie wszystkim się udało. Pracują 4 paczki. Recyclix – wpłacone obowiązkowe 20 dolarów, reszta z mielenia śmieci i drobnych prowizji z poleconych. Jestem też w TM (i już chyba odżałowałam inwestycję) i BeOnPush, którego nie ogarniam – bo w sumie nie przyłożyłam się do niego. RE: Dziennik pierwszy - notentego - 01-08-2016 13:38 W jakich jeszcze programach partnerskich działałeś/działasz? RE: Dziennik pierwszy - amidalez - 03-08-2016 19:33 (01-08-2016 13:38)notentego napisał(a): W jakich jeszcze programach partnerskich działałeś/działasz?Notentego - w programach dość niszowych takich jak programy firm oferujących księgowość internetową, księgarni internetowych, pp amazona, m2m, webepartners, systempartnerski... Kiedyś było ich więcej... Dziennik: - wczoraj sumiennie wyklikałam 100 reklam w MX, dziś jestem w trakcie... - zrobiłam na blogu stronę / zakładkę z programami i linkami, nie mogę się tylko dogadać z wielkością bannerów: TU można zobaczyć Naliczenia dzienne: MX: 16,85$/16,85$ i FutureAdPro: 2$ Fajny materiał obejrzałam - kolejny odcinek Niepełnosprytnych. Dobra analiza sytuacji w Traffic Monsoon i sporo rozkminy na temat mindsetu RE: Dziennik pierwszy - notentego - 03-08-2016 19:38 (03-08-2016 19:33)amidalez napisał(a):(01-08-2016 13:38)notentego napisał(a): W jakich jeszcze programach partnerskich działałeś/działasz?Notentego - w programach dość niszowych takich jak programy firm oferujących księgowość internetową, księgarni internetowych, pp amazona... Kiedyś było ich więcej... "zrobiłam" nie wiedziałem, że jesteś kobietą a zwróciłem się do Ciebie jako mężczyzny sorry RE: Dziennik pierwszy - amidalez - 03-08-2016 19:53 Cytat:"zrobiłam" nie wiedziałem, że jesteś kobietą a zwróciłem się do Ciebie jako mężczyzny sorryNo problem Babek w branży nie jest wiele, ale powoli nadciąga women power RE: Dziennik pierwszy - Captain - 03-08-2016 20:23 Powodzenia Dziennik pierwszy - Hybrid1990 - 07-12-2019 18:35 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |