Zablokowanie ekranu - program? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zablokowanie ekranu - program? (/Temat-Zablokowanie-ekranu-program-136454) |
Zablokowanie ekranu - program? - Czaq - 01-08-2016 12:10 Cześć! Mam w domu komputer i czasami mam włączone strony lub programy które nie chciałbym aby widziała osoba(jak np. moja młodsza siostra). Czy jest coś w stylu programu które zablokuje ekran(np wygaszacz) ale nie zamknie i pozwoli pracować komputerowi? Za pomoc dam reputki RE: Zablokowanie ekranu - program? - ClassAxion - 01-08-2016 12:16 Jest program dzięki któremu możesz ukryć okna danych programów. klik RE: Zablokowanie ekranu - program? - twardy - 01-08-2016 12:16 Windows? Ustaw haslo na konto uzytkownika a pozniej juz tylko 'znaczek windowsa' + 'L' na klawiaturze. RE: Zablokowanie ekranu - program? - Czaq - 01-08-2016 12:25 Panowie a czy uruchomione programy/strony/gry będą działać w tle? RE: Zablokowanie ekranu - program? - twardy - 01-08-2016 12:29 Tak, jesli chodzi o moj 'pomysl' to jest to tylko blokada ekranu |